HWArobotics: Memimpin inovasi global dalam robotik gudang

SINGAPURA, 19 Oktober 2023 — HWArobotics, peneraju robotik gudang dan logistik, telah mencapai kejayaan luar biasa di Kemuncak Logistik di Düsseldorf, Jerman. Kemuncak besar ini bertujuan untuk menyatukan pemimpin industri untuk membincangkan kemajuan logistik pada zaman inovasi digital.

Wawasan Menggamit tentang Inovasi Robotik
Mewakili HWArobotics, Julie Sun, Pengarah Urusan Antarabangsa HWArobotics yang Bijak, menyampaikan perspektif berpandangan tentang robotik logistik. Beliau menekankan nilai besar palet penghantar automatik, teknologi penyimpanan dan pengambilan palet canggih yang menyimpan dan mengambil palet dengan cekap di seluruh gudang atau pusat pengedaran. Sistem itu menggunakan unit penghantar khas yang mampu bergerak dalam struktur rak dalam empat arah, meningkatkan fleksibiliti operasi.

Julie juga memberikan gambaran mendalam mengenai pelbagai barisan produk HWArobotics, termasuk robot penghantar beg selaras untuk pemilihan kes penuh dan operasi penyimpanan sejuk. Di luar ini, Julie menekankan robot penghantar beg kecil HWArobotics yang menawarkan peningkatan ketara dalam penggunaan ruang, kecekapan, dan manfaat pengurusan stok untuk perniagaan yang mengendalikan komponen kecil. Penyelesaian ini memberikan fleksibiliti untuk pembuatan, runcit, e-dagang, farmasi, automotif, pakaian, dan sektor media.

Tambahan pula, Julie berkongsi penyelesaian logistik gudang HWArobotics untuk syarikat seperti FRESHIPPO dan SHEIN. Dengan melaksanakan robot penghantar dan beg HWArobotics, syarikat-syarikat ini telah mengoptimumkan produktiviti gudang, mengurangkan kos buruh, dan meningkatkan kecekapan.

Meneruskan Inovasi Terkini
HWArobotics komited untuk mengintegrasikan kemajuan terkini dalam robotik untuk menyampaikan automasi logistik cekap, boleh dipercayai, dan inovatif di seluruh dunia. Pada 2024, HWArobotics merancang untuk memperkenalkan sistem mini penghantar revolusioner baru di pameran antarabangsa utama, menakrifkan semula automasi gudang dan logistik global.

Tentang HWArobotics
Sebagai pemimpin industri dengan pengalaman lebih dua dekad dan teknologi muka hadapan, HWArobotics sentiasa berada di garis hadapan inovasi automasi gudang dan logistik. Terkenal dengan penyelesaian berprestasi tinggi, direka cekap dan boleh dipercayai, termasuk sistem penghantar palet, sistem penghantar beg, sistem penghantar mini, sistem pemilihan kes berpecah, dan perisian kawalan berkaitan. Selain itu, HWArobotics telah menubuhkan pasukan khusus di seluruh dunia, dengan beberapa cawangan di Amerika Syarikat, Eropah, dan Korea Selatan, bersama-sama dengan kemudahan pembuatan terkini. Pakar HWArobotics dengan senang hati memberikan sokongan profesional dan mengalu-alukan pertanyaan tentang inovasi terkini dalam automasi logistik.

Hubungan Media:
Nama Syarikat: HWArobotics PTE. LTD.
Alamat: 987 SERANGOON ROAD, SINGAPURA 328147
Telefon: +49-160 7939877
E-mel: sales@hwarobotics.com
Laman Web: www.hwarobotics.com