Gulf Resources mengumumkan ia telah mengemas kini surat daripada Ketua Pegawai Eksekutif di laman webnya

SHOUGUANG, China, 4 Sept. 2023 – Gulf Resources, Inc. (Nasdaq: GURE) (“Gulf Resources” atau “Syarikat”), pengeluar bromin, garam mentah dan produk kimia khas yang terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah mengemaskini surat daripada Ketua Pegawai Eksekutif di laman webnya.

Syarikat baru-baru ini telah mengemaskini surat daripada Ketua Pegawai Eksekutifnya, Encik Xiaobin Liu di laman webnya. Klik sahaja pada pautan di bawah:
http://www.gulfresourcesinc.com/about-7.html

Mengenai Gulf Resources, Inc.

Gulf Resources, Inc. beroperasi melalui empat anak syarikat milik penuh, Shouguang City Haoyuan Chemical Company Limited (“SCHC”), Shouguang Yuxin Chemical Industry Co., Limited (“SYCI”), Daying County Haoyuan Chemical Company Limited (“DCHC”) dan Shouguang Hengde Salt Industry Co. Ltd. (“SHSI”). Syarikat percaya bahawa ia adalah salah satu pengeluar bromin terbesar di China. Bromin Unsur digunakan untuk mengilang pelbagai sebatian yang digunakan dalam industri dan pertanian. Melalui SYCI, Syarikat mengilang produk kimia yang digunakan dalam pelbagai aplikasi, termasuk penerokaan medan minyak dan gas dan ejen kimia pembuatan kertas, dan bahan untuk antibiotik manusia dan haiwan. Melalui SHSI, Syarikat mengilang dan menjual garam mentah. DCHC ditubuhkan untuk meneroka dan membangunkan sumber gas asli dan air garam (termasuk bromin dan garam mentah) di China. Untuk maklumat lanjut, layari www.gulfresourcesinc.com.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan tertentu dalam siaran akhbar ini mengandungi maklumat prospektif mengenai perniagaan dan produk Gulf Resources dan anak-anak syarikatnya dalam erti Peraturan 175 di bawah Akta Sekuriti 1933 dan Peraturan 3b-6 di bawah Akta Bursa Sekuriti 1934, dan tertakluk kepada perlindungan yang diwujudkan oleh peraturan-peraturan tersebut. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material bergantung kepada beberapa faktor risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, keadaan ekonomi dan perniagaan am di PRC, risiko yang berkaitan dengan wabak COVID-19, pembangunan produk dan keupayaan pengeluaran masa depan, penghantaran kepada pelanggan akhir, penerimaan pasaran produk baru dan sedia ada, persaingan tambahan daripada pesaing sedia ada dan baru untuk bromin dan bahan kimia pengeluaran minyak dan kuasa lain, perubahan teknologi, keupayaan untuk membuat pembelian aset bromin pada masa depan, dan pelbagai faktor lain di luar kawalannya. Semua kenyataan prospektif dinyatakan secara jelas layak sepenuhnya oleh Kenyataan Berjaga-jaga ini dan faktor risiko yang terperinci dalam laporan Syarikat yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa. Gulf Resources tidak bertanggungjawab untuk menyemak atau mengemas kini sebarang kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh siaran ini.

HUBUNGI: HUBUNGI: Gulf Resources, Inc. 
Web: http://www.gulfresourcesinc.com
Pengarah Hubungan Pelabur
Helen Xu (Haiyan Xu)
beishengrong@vip.163.com