Global Mofy Metaverse Limited Umumkan Penetapan Harga Penawaran Umum Perdana Sebanyak AS$6.000.000

Beijing, China, 9 Okt. 2023 – Global Mofy Metaverse Limited (Syarikat atau “Mofy Metaverse”) (NASDAQ: GMM), penyedia penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, pemasaran digital, dan pembangunan aset digital untuk industri metaverse, hari ini mengumumkan harga tawaran awam permulaannya (Tawaran) sebanyak 1,200,000 saham biasa (Saham Biasa) pada harga tawaran awam sebanyak $5.00 setiap saham untuk jumlah hasil kasar sebanyak $6,000,000, sebelum ditolak diskaun penjamin dan perbelanjaan tawaran. Saham Biasa telah diluluskan untuk disenaraikan di The Nasdaq Capital Market dan dijangka akan mula diperdagangkan pada 10 Oktober 2023, di bawah simbol “GMM”.

Syarikat telah memberikan para penjamin hak, dalam tempoh 45 hari dari tarikh penutupan Tawaran, untuk membeli sehingga 180,000 Saham Biasa tambahan pada harga tawaran awam, ditolak diskaun penjamin, untuk meliputi lebihan, jika ada.

Tawaran dijangka akan ditutup pada 12 Oktober 2023, tertakluk kepada pemenuhan syarat penutupan lazim.

Tawaran ini dijalankan atas dasar komitmen teguh. Prime Number Capital, LLC bertindak sebagai penjamin tunggal untuk Tawaran. Ortoli Rosenstadt LLP bertindak sebagai peguam AS kepada Syarikat, dan Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam AS kepada penjamin, berkaitan dengan Tawaran.

Syarikat bercadang untuk menggunakan hasil daripada Tawaran ini untuk i) penyelidikan dan pembangunan berterusan teknologi terasnya; ii) pemasaran, potensi pengambilalihan dan pengembangan perniagaan; iii) pengambilan dan latihan bakat; dan iv) modal kerja.

Pendaftaran kenyataan dalam Borang F-1 (No. Fail 333-268553) berkaitan dengan Tawaran, seperti yang dipinda, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) dan telah dinyatakan berkuat kuasa oleh SEC pada 28 September 2023. Tawaran hanya dibuat melalui prospektus. Salinan prospektus akhir yang berkaitan dengan Tawaran boleh diperolehi, apabila tersedia, daripada Prime Number Capital, LLC melalui e-mel di info@pncps.com atau melalui pos biasa ke Prime Number Capital, LLC, 12 E 49th St, Tingkat 27, New York, 10105. Di samping itu, salinan prospektus akhir juga boleh diperolehi melalui laman web SEC di www.sec.gov.

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen-dokumen lain yang telah difailkan atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Tawaran. Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau ajakan untuk membeli sekuriti yang diterangkan di sini, dan juga tidak boleh ada jualan sekuriti-sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa di mana tawaran, ajakan, atau jualan sedemikian adalah menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa sedemikian.

Mengenai Global Mofy Metaverse Limited

Beribu pejabat di Beijing, Global Mofy Metaverse Limited adalah penyedia penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, pemasaran digital, dan pembangunan aset digital untuk industri metaverse. Menggunakan platform teknologi “Mofy Lab” miliknya yang terdiri daripada teknologi tiga dimensi (“3D”) dibina semula canggih dan teknologi interaktif kecerdasan buatan (“AI”), Syarikat mewujudkan versi maya definisi tinggi 3D pelbagai jenis objek fizikal seperti watak, objek dan adegan yang boleh digunakan dalam pelbagai aplikasi seperti filem, siri TV, AR/VR, animasi, iklan dan permainan. Mofy Metaverse adalah salah satu bank aset digital terkemuka di China, yang terdiri daripada lebih daripada 7,000 aset digital ketepatan tinggi 3D. Dengan platform teknologi yang kukuh dan rekod industri, Mofy Metaverse mampu menarik pelanggan berprofil tinggi dan mendapatkan perniagaan berulang. Syarikat terutamanya beroperasi dalam tiga garis perniagaan (i) perkhidmatan teknologi maya, (ii) pemasaran digital, dan (iii) pembangunan aset digital dan lain-lain. Untuk maklumat lanjut, sila layari: www.globalmofy.cn/, ir.globalmofy.cn.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif termasuk kenyataan berkenaan rancangan, objektif, matlamat, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi masa depan, dan andaian asas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin,” “akan,” “berhasrat,” “sepatutnya,” “percaya,” “menjangka,” “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai jangkaan perdagangan Saham Biasa di Nasdaq Capital Market dan penutupan Tawaran. Kenyataan prospektif bukan jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza dengan ketara daripada jangkaan Syarikat yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan keadaan pasaran dan penyelesaian tawaran awam permulaan mengikut terma yang dijangka atau langsung tidak, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” pendaftaran kenyataan yang difailkan dengan SEC. Atas sebab-sebab ini, antara lain, para pelabur dinasihatkan supaya tidak bergantung secara tidak wajar kepada mana-mana kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyataan Syarikat dengan SEC, yang boleh disemak di www.sec.gov. Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk menyemak semula kenyataan prospektif ini untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh kenyataan ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Penjamin

Prime Number Capital LLC
Cik Xiaoyan Jiang, Pengerusi
E-mel:xj@pncps.com
Telefon: 516-582-9666

Perhubungan Pelabur

WFS Investor Relations Inc.
Janice Wang, Rakan Kongsi Pengurusan
E-mel: services@wealthfsllc.com
Telefon: +86 13811768599
+1 628 283 9214