Erayak Power Solution Group Inc. akan menyertai dua persidangan akan datang pada bulan Oktober 2023

Erayak Power Solution Group Inc. akan menyertai dua persidangan akan datang pada bulan Oktober 2023.

Syarikat akan menyertai HKTDC Hong Kong Electronics Fair (Edisi Musim Luruh), tajuk utama teknologi elektronik inovatif di dunia, dari 13 hingga 16 Oktober 2023 di Pusat Konvensyen dan Pameran Hong Kong. Persidangan ini mengumpulkan pamer dan pembeli dari setiap sektor untuk mempamerkan teknologi yang mengubah permainan.

Erayak juga akan hadir ke 134th China Import and Export Fair, juga dikenali sebagai 134th Canton Fair Phase 1, dari 15 hingga 19 Oktober 2023 di Guangzhou Canton Fair Complex.

China Import and Export Fair diadakan setiap musim bunga dan luruh di Guangzhou, China. Acara ini dihoskan bersama oleh Kementerian Perdagangan Republik Rakyat China dan Kerajaan Rakyat Wilayah Guangdong, yang diawasi oleh Pusat Perdagangan Luar Negeri China.

Canton Fair dianggap sebagai puncak acara perdagangan antarabangsa, dengan sejarah dan skala yang menakjubkan. Dengan mempamerkan pelbagai produk, ia menarik pembeli dari seluruh dunia dan menjana perdagangan besar-besaran di China.

Saiz dan skop yang besar dari Canton Fair merupakan acara setiap enam bulan untuk hampir segala-galanya import dan eksport dengan China. Lebih daripada 25,000 pamer datang dari seluruh dunia untuk hadir di pasaran Guangzhou ini yang berlangsung setiap enam bulan sejak 1957.

Pengerusi & Ketua Eksekutif Erayak, Encik Lingyi Kong, berkata, “Kami bersemangat untuk menyertai kedua-dua persidangan global terkemuka ini, yang akan membolehkan kami berhubung dan mempamerkan serta memasarkan produk dan perkhidmatan kami kepada penonton pelbagai yang memberi tumpuan kepada inovasi untuk memenuhi permintaan pelanggan dan pengedar yang sentiasa berubah.”

Mengenai Erayak Power Solution Group Inc.

Erayak mengkhususkan dalam pengeluaran, penyelidikan dan pembangunan, serta borong dan runcit produk penyelesaian kuasa. Portfolio produk Erayak termasuk penyulih gelombang dan luar grid, penjana dan penjana bensin, pengecas bateri dan pintar, dan produk direka khas. Produk kami digunakan terutamanya dalam kenderaan pertanian dan perindustrian, kenderaan rekreasi, peralatan elektrik, dan produk hidup luar.

Kenyataan Pelabuhan Selamat

Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif. Selain itu, dari masa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis. Kami berasaskan kenyataan prospektif ini pada jangkaan dan projeksi kami tentang peristiwa akan datang, yang kami terbitkan daripada maklumat yang sedang tersedia bagi kami. Kenyataan prospektif sedemikian berkaitan dengan peristiwa akan datang atau prestasi kami; prestasi kewangan dan ramalan kami; pertumbuhan pendapatan dan keuntungan kami; dan peluang dan prospek perniagaan kami.

Hubungan Pelabur:

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Lisa Gray, Pengurus Akaun Kanan
One Rockefeller Plaza, Aras 11
New York, NY 10020
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel: lisa@skylineccg.com