ELLIPAL Menunjukkan Inovasi Blok Rantai Terkemuka di GITEX GLOBAL 2023

DUBAI, UAE, 16 Oktober 2023 — ELLIPAL, terkenal di seluruh dunia dengan teknologi dompet sejuk canggih dan inovatif serta penyelesaian keselamatan terpisah udara, gembira untuk memperkenalkan kemajuan teknologi terbaru mereka di GITEX GLOBAL 2023. Diiktiraf sebagai pameran teknologi dan startup terkemuka di dunia, GITEX GLOBAL, di bawah naungan Dubai Chamber of Digital Economy, sekali lagi akan menonjolkan kemajuan global teknologi blockchain terdepan.

GITEX GLOBAL 2023, dengan tema “Tahun untuk Membayangkan AI dalam Semuanya,” menekankan perlumbaan antarabangsa sengit untuk keunggulan AI dan kesannya yang mentransformasi terhadap perniagaan, ekonomi, masyarakat, dan budaya. Di tengah renaisans teknologi ini, ELLIPAL memperkenalkan teknologi chip terenkripsi dan terpisah udara yang memecahkan rekod, menetapkan piawaian baharu dalam keselamatan dan inovasi blockchain.

Acara ini, terletak di venue terkini Dubai Harbour, berfungsi sebagai persimpangan penting bagi pelopor blockchain, peminat teknologi, dan pelopor yang memperjuangkan masa depan mampan — semuanya berkumpul dengan harapan akan COP28.

Encik David Tian, Pengasas ELLIPAL, menyatakan, “Kehadiran kami di GITEX GLOBAL 2023 melambangkan komitmen ELLIPAL yang tidak berbelah bahagi terhadap kecemerlangan blockchain dan falsafah berfikiran ke hadapan kami. Dengan penyelesaian terpisah udara dan terenkripsi kami, ELLIPAL mengesahkan kedudukannya di garis hadapan inovasi blockchain.”

Terpisah Udara & Terenkripsi: Masa Depan Keselamatan Blockchain

Dalam zaman kolaborasi teknologi bersepadu hari ini, usaha ELLIPAL untuk memperkukuh persekutuan lintas industri menekankan potensi transformatif sinergi sedemikian. Persekutuan ini memacu evolusi teknologi, membolehkan penyelesaian baharu yang memastikan keselamatan tanpa sempadan dalam pengurusan aset digital global.

Perkongsian kami dengan pemimpin industri lebih lanjut menggambarkan komitmen ELLIPAL untuk memimpin domain blockchain. Persekutuan ini bukan sahaja melambangkan kemuncak inovasi tetapi juga mencerminkan trend kian meningkat penggabungan lintas industri dalam milieu teknologi global.

Di booth ELLIPAL, para hadirin akan diberi demonstrasi tangan terhadap teknologi chip terenkripsi dan terpisah udara kami, berinteraksi dengan pakar blockchain, dan menyelami perkembangan terkini dalam blockchain, AI, dan pengurusan aset digital.

Maklumat media

Hubungi: Charlene Hu

Nama Syarikat: ELLIPAL LIMITED

Laman Web: https://www.ellipal.com/

E-mel: charlene@ellipal.com

Penafian: Maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini bukanlah satu jemputan pelaburan atau bertujuan sebagai nasihat pelaburan, kewangan atau perdagangan. Disyorkan agar mengamalkan penyiasatan wajar (termasuk perundingan dengan penasihat kewangan profesional) sebelum melabur atau berdagang dalam sekuriti dan mata wang kripto.

HUBUNGI: Charlene Hu
ELLIPAL LIMITED
charlene@ellipal.com