Earlyworks Co., Ltd. Melancarkan Fasa 1 SDK Paket untuk Sistem Grid Ledger

Tokyo, Jepun, 31 Oktober 2023 — Earlyworks Co., Ltd. (Nasdaq: ELWS) (“Syarikat” atau “Earlyworks”), sebuah syarikat Jepun yang mengendalikan teknologi blockchain persendirian miliknya, Grid Ledger System (“GLS”), hari ini mengumumkan bahawa Fasa 1 Kit Pembangunan Sistem (“SDK”) untuk GLS (“SDK Fasa 1”) telah dilancarkan selepas setahun pembangunan.

Direka untuk menyediakan perkhidmatan kepada pelanggan korporat, SDK Fasa 1 menampilkan ciri-ciri berikut:

 • Perkhidmatan blockchain inovatif kepada pelanggan yang memerlukan kelajuan pemprosesan tinggi.
 • Kemampuan serasi dan kemudahan penggunaan yang tinggi untuk jurutera, dengan pemasangan dan penyelenggaraan GLS yang lebih mudah.
 • Sistem kawalan berasaskan pengguna dengan ciri-ciri seperti suis kilat dan ketentuan data yang serupa dengan pangkalan data konvensional.
 • Struktur yuran yang dioptimumkan membezakan GLS daripada sistem blockchain konvensional.
 • Kos pelaksanaan yang lebih rendah.

Dengan ciri-ciri di atas, SDK Fasa 1 dijangka akan digunakan dalam pelbagai sistem, termasuk:

 • Sistem urus niaga kredit offset karbon.
 • Sistem autentikasi jenama.
 • Sistem pengurusan logistik dengan RFID (Pengenalpastian Frekuensi Radio).
 • Sistem pengurusan kontrak untuk kontrak individu.
 • Sistem penghantaran iklan NFT untuk ahli.
 • Sistem pembayaran pengangkutan.

Encik Satoshi Kobayashi, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengarah Utama Earlyworks memberi komen, “Kami gembira mengumumkan pelancaran SDK Fasa 1 hari ini. Sebagai pembekal perkhidmatan blockchain, kejayaan kami bergantung kepada keupayaan kami untuk menggunakan GLS kami dalam produk dan perkhidmatan baru dengan cara yang menangani keperluan dan kehendak pelanggan semasa, keperluan industri dan trend masa depan. Oleh itu, kami percaya bahawa pelancaran SDK Fasa 1 merupakan langkah penting ke arah kejayaan kami.”

Encik Satoshi Kobayashi terus berkata, “Beberapa syarikat besar Jepun telah menyatakan minat mereka terhadap SDK Fasa 1 kami, dan kami telah aktif berbincang dengan beberapa daripada mereka sejak pengumuman pembangunan SDK Fasa 1. Berikutan pelancaran SDK Fasa 1, kami mengharapkan kemajuan dalam perbincangan perniagaan kami dengan pelanggan berpotensi tersebut. Kami berharap untuk mengumumkan perkongsian perniagaan baru dengan mereka dalam masa terdekat.”

Mengenai Earlyworks Co., Ltd.
Earlyworks Co., Ltd. ialah sebuah syarikat Jepun yang mengendalikan teknologi blockchain persendirian miliknya, GLS, untuk memanfaatkan teknologi blockchain dalam pelbagai aplikasi dalam pelbagai industri. GLS ialah blockchain hibrid yang menggabungkan kelebihan teknikal blockchain dan teknologi pangkalan data. GLS menampilkan pemprosesan berkelajuan tinggi yang boleh mencapai 0.016 saat setiap transaksi, kekebalan terhadap pengubahsuaian, keselamatan, tiada masa tidak beroperasi pelayan, dan aplikasi pelbagai. Kemudahan GLS disahkan dalam pelbagai domain termasuk hartanah, pengiklanan, telekomunikasi, metaverse, dan perkhidmatan kewangan. Misi Syarikat adalah untuk terus mengemaskini GLS dan menjadikannya infrastruktur dalam masyarakat data Web3/metaverse masa depan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat: https://ir.e-arly.works/.

Kenyataan Prospektif
Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini merupakan kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini mengandungi risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan projeksi masa depan Syarikat mengenai peristiwa yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti banyak (tetapi bukan semua) kenyataan tersebut dengan menggunakan perkataan seperti “anggaran”, “percaya”, “harap”, “jangka”, “ramal”, “anggarkan”, “merancang”, “akan”, “sepatutnya”, “boleh”, atau ungkapan serupa. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau masa depan, atau perubahan dalam jangkaan, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif itu munasabah, ia tidak boleh memastikan bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur mempertimbangkan faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Earlyworks Co., Ltd.
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel: ir@e-arly.works

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Telefon: +1 646-932-7242
E-mel: investors@ascent-ir.com