CoinW Menganjur Majlis Perjumpaan Luar Talian di Vietnam, Menandatangani Perjanjian Kerjasama dengan Enam KOL Tempatan

Bandar Ho Chi Minh, Vietnam – Pada malam 25 September, perjumpaan luar talian ‘Menemui Dunia Kripto’, yang dianjurkan oleh CoinW, telah diadakan di Hotel Le Meridien Saigon di Bandar Ho Chi Minh, Vietnam. Rakan kongsi, institusi dan KOL tempatan Vietnam yang terkenal, termasuk Coin98 dan HC Capital telah menghadiri majlis tersebut. CoinW juga telah menandatangani perjanjian kerjasama dengan enam komuniti dan KOL tempatan Vietnam, bertujuan untuk memacu pertumbuhan pasaran Vietnam.

Ketua rantau Vietnam CoinW menekankan ekosistem CoinW, kelebihan perniagaan, sistem ejen kompetitif, dan manfaatnya. Beliau menunjukkan bahawa sejak pelancaran ciri perdagangan salinan CoinW pada Ogos 2022, platform mesra pengguna dan pulangan stabilnya telah menjadikannya pilihan utama bagi banyak pengguna baru yang memasuki pasaran kripto.

Selain itu, pedagang CoinW boleh menikmati rebat komisen sehingga 70% pada yuran perdagangan niaga hadapan, diselesaikan secara automatik dalam USDT setiap hari. Ini telah menarik pelabur kripto dan penganalisis kewangan tradisional paling berpengalaman di seluruh dunia, menjadikan mereka pedagang yang kompeten. Menurut data yang boleh diakses secara umum, pedagang teratas CoinW telah mencapai ROI yang mengkagumkan sehingga 134%.

CoinW telah terlibat secara mendalam dalam pasaran Vietnam tempatan, menandatangani perjanjian kerjasama dengan enam komuniti dan KOL tempatan yang paling berpengaruh, termasuk TradeCoinVN dan Kiến Thức Crypto9x. Kerjasama ini akan melibatkan pedagang tempatan Vietnam yang unggul menyertai CoinW sebagai pedagang yang kompeten dan menganjurkan strim langsung, antara aktiviti lain.

CoinW memasuki pasaran Vietnam pada awal 2022 dan menubuhkan pusat operasi tempatan di Vietnam. Dalam tempoh dua tahun kebelakangan ini, CoinW telah bekerjasama dengan semakin ramai KOL Vietnam terkenal untuk menyediakan perkhidmatan perdagangan aset digital yang mudah dan selamat kepada pengguna Vietnam. Pada Oktober 2022, CoinW membuat penampilan sulungnya di Minggu Blockchain Vietnam, dan menjelang akhir November, ia menganjurkan perjumpaan luar talian sulung pertamanya di Vietnam.

Ketua rantau Vietnam CoinW menekankan, “Melalui interaksi luar talian dengan komuniti dan KOL tempatan di Vietnam, kami berharap dapat memperdalam kehadiran kami di pasaran Vietnam, menjadikan Vietnam perhentian utama dalam pengembangan global CoinW. Pada masa depan, kami akan mengadakan perjumpaan berterusan di Hanoi dan Ho Chi Minh City, menubuhkan pusat latihan, menganjurkan lawatan uni, menganjurkan pertandingan perdagangan, dan memperluaskan pasaran tempatan melalui rakan kongsi yang cemerlang.”

HUBUNGI: Skylar Wu
skylar_wu-at-legend.tech