CoinW Memulakan Lawatan Global Ulang Tahun Keenamnya di Dubai dengan Bonus $1 Juta untuk Pengguna Baru

Dubai, UAE, 24 Oktober 2023 — CoinW, salah satu pertukaran mata wang kripto terkemuka di dunia, telah memulakan lawatan global ulang tahun keenamnya, meningkatkan kehadirannya di rantau UAE. Permulaan lawatan ini bertepatan dengan Persidangan Blockchain Masa Depan, di mana berpuluh ribu peminat dan ahli industri blockchain berkumpul. Pada masa yang sama, acara Gitex Global berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Dubai, dengan CoinW menjadi penaja pendaftaran.

Tema utama pameran ini berpusat kepada AI dan robotik, menampilkan campuran syarikat gergasi teknologi antarabangsa terkemuka dan syarikat permulaan inovatif mempamerkan pencapaian terkini mereka dalam peralatan pintar, siberkeselamatan, mobiliti, dan kelestarian.

Penamat persidangan ditandai dengan CoinW Skypool Party pada 18 Oktober di Aura Skypool Lounge, dihadiri oleh para penguatkuasa serantau dan rakan kongsi, termasuk VARA dan DMCC. Dalam tahun lepas, CoinW telah dengan secara berperingkat menubuhkan kehadiran di pasaran MENA, yang dianggap salah satu pasaran paling pesat berkembang di seluruh dunia. Pada bulan Mac, CoinW mengumumkan perkongsian strategik dengan Huawei Cloud dan menjadi tuan rumah Majlis Yacht Mewah Web3.0 VIP. Pada bulan Jun, CoinW dianugerahkan kelulusan awal oleh Dubai Virtual Assets Regulatory Authority (VARA), satu tonggak penting membolehkannya menjalankan perniagaan serantau di Dubai di bawah rangka kerja peraturan yang baru ditubuhkan.

Acara ini juga menandakan pelancaran lawatan ulang tahun keenam global CoinW, dengan Dubai sebagai destinasi permulaannya. Sepanjang sambutan ulang tahun dua bulan, CoinW akan menghubungi pangkalan pengguna globalnya yang pelbagai, merangkumi Afrika, Australia, Eropah, Amerika Selatan, dan Asia.

Pada masa yang sama, CoinW telah memperuntukkan dana satu juta dolar untuk memberi insentif kepada pengguna baru, dengan tujuan mempromosikan penggunaan meluas aset digital. Dalam perbincangan panel di Persidangan Blockchain Masa Depan, Pegawai Komunikasi CoinW menekankan kepentingan menghubungkan jurang antara pelabur institusi, terkenal dengan pendekatan berpandukan penyelidikan, dan pengguna harian yang sering bertindak balas kepada berita dan trend pada peringkat kemudian. Untuk memudahkan ini, CoinW telah melancarkan inisiatif pendidikan meluas, termasuk komuniti dalam talian, video tutorial, rencana, dan insentif bonus satu juta dolar untuk pengguna baru yang disebutkan sebelum ini. Bagi CoinW, pendidikan adalah utama, membina komuniti yang berasaskan asas kukuh dan bukannya gegak gempita kosong.

Sebagai sebahagian daripada sambutan ulang tahun keenamnya, CoinW juga akan menganjurkan sesi penstriman langsung, Cabaran Perdagangan Hadapan, tawaran “kotak misteri” dan kempen salin perdagangan, berakhir dengan acara yang hebat di Dubai.

Untuk ulasan Persidangan Blockchain Masa Depan, sila lawati di sini

HUBUNGAN: Skylar Wu
skylar_wu-at-legend.tech