Cobo dan Alibaba Cloud Bekerjasama untuk Membawa Infrastruktur Dompet Kelas Perusahaan kepada Organisasi dan Pasukan Web3, Termasuk Syarikat Permulaan

SINGAPURA, 28 Sept. 2023 – Cobo, pemimpin dalam penyelesaian aset digital, telah bekerjasama dengan Alibaba Cloud, tulang belakang teknologi dan kecerdasan digital Kumpulan Alibaba, untuk membawa infrastruktur dompet peringkat enterprise kepada organisasi Web3 dalam pasaran antarabangsa. Kerjasama ini menggabungkan kepakaran mendalam Cobo dalam penyelesaian aset digital dengan pengkomputeran awan boleh skala, kukuh dan selamat serta alat pintar Alibaba Cloud.

Kerjasama ini memperkenalkan penyelesaian Dompet-sebagai-Perkhidmatan untuk pembangun dan organisasi, membolehkan integrasi mudah teknologi dompet canggih ke dalam aplikasi melalui API dan SDK. Kedua-dua penjagaan dompet pengawal selia Cobo dan teknologi penjagaan pengiraan pelbagai pihak (MPC) akan tersedia. Matlamat kerjasama ini adalah untuk menyokong pembangun dan organisasi dengan alat aset digital yang selamat dan boleh skala.

“Kami teruja untuk berpasangan dengan Alibaba Cloud dalam misi kami untuk menjadikan aset digital selamat dan mudah untuk semua orang. Kerjasama ini menandakan langkah penting ke arah menetapkan standard baharu dalam keselamatan, prestasi, dan aksesibiliti infrastruktur dompet web3. Apabila kami bergabung tenaga, kami bukan sahaja memberdayakan pengguna dan organisasi, tetapi juga membuka jalan untuk penggunaan meluas di seluruh dunia,” kata Dr. Changhao Jiang, pengasas bersama dan CTO Cobo.

Mengenai Cobo

Cobo adalah pemimpin dipercayai global dalam penyelesaian penjagaan aset digital. Sebagai platform omni-penjagaan yang pertama di dunia, Cobo menawarkan spektrum lengkap penyelesaian dari perkhidmatan pengawal selia hingga bukan pengawal selia termasuk penjagaan MPC dan berasaskan kontrak pintar, serta dompet-sebagai-perkhidmatan, platform pengurusan DeFi (Argus), dan rangkaian penyelesaian luar pertukaran (SuperLoop). Dipercayai oleh lebih 500 institusi dengan bilion aset di bawah jagaan, Cobo menggalakkan keyakinan dalam pemilikan aset digital dengan membolehkan pengurusan aset digital dan interaksi dengan Web 3.0 yang selamat dan cekap. Cobo disahkan mematuhi SOC2 Jenis 1 dan Jenis 2 dan dilesenkan di 5 bidang kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.cobo.com

Hubungi Media:
Kelvin Yeo
Kelvin.yeo@cobo.com