CELEBe, perkhidmatan ganjaran gulungan nombor satu Korea, membuat kesan di pasaran selepas pelancaran rasminya di Filipina.

SEOUL, Korea, 19 Sept. 2023 – CELEBe, platform ganjaran reels Korea, baru-baru ini dilancarkan di Filipina dan secara rasmi memulakan aktiviti pemasarannya selepas menyempurnakan penyenaraian di platform pertukaran koin Filipina Coins.ph. Hasilnya, ia menduduki tempat ke-2 dalam muat turun teratas di Google Play Store dan tempat ke-11 di Apple App Store. Ia menarik perhatian yang besar di Filipina, dengan lebih daripada 30,000 pencipta dan pengguna baru datang.

CELEBe adalah perkhidmatan ganjaran reels yang berasal dari Korea, dengan Jisoo Blackpink sebagai model utamanya. Apl ini adalah platform kandungan menyeronokkan dan informatif yang dimuat naik oleh pelbagai pencipta termasuk pencipta K-kandungan. Menariknya, CELEBe mengendalikan perkhidmatan “Ganjaran Pengguna (W2E) & Ganjaran Pencipta (C2E)” yang menjadikan CELEBe program ganjaran unik berbanding platform kandungan sedia ada yang lain. Selepas pelancaran yang sangat berjaya di Korea, CELEBe kini melancarkan perkhidmatannya di Filipina, Thailand dan Vietnam untuk memperluaskan pengaruhnya di peringkat global. Ia juga telah memulakan kempennya di India, Indonesia dan banyak negara lagi. Jumlah muat turun global dijangka melebihi 6 juta.

Melalui ciri ganjaran pengguna, pengguna CELEBe boleh memperoleh ganjaran hanya dengan menonton video, dan ganjaran yang diperoleh boleh diperiksa dengan serta-merta. Selain itu, ciri ganjaran pencipta membolehkan pencipta kandungan memperoleh ganjaran berdasarkan bilangan tontonan video. Akibatnya, ekosistem platform seperti ini diterjemahkan kepada pengeluaran reels berkualiti tinggi yang dipaparkan pada apl.

Ganjaran yang diperoleh melalui menonton dan memuat naik kandungan boleh ditukar dengan serta-merta melalui platform pertukaran kripto tertentu di mana FanC Coins disenaraikan, seperti Coins.PH, pertukaran kripto utama di Filipina. Melalui ini, ganjaran CELEBe boleh ditunaikan dengan mudah. Perkongsian menawarkan pelbagai perkhidmatan pembayaran untuk penukaran yang lebih mudah dan lebih selesa. Perkhidmatan lain untuk penukaran yang lebih lancar juga sedang diperkenalkan secara aktif dan berterusan.

Park Seong-hoon, CEO CELEBe berkata, “Kami menjangkakan bahawa perkhidmatan unik CELEBe, yang membezakannya daripada platform ganjaran reels sedia ada, akan sangat membantu dalam menarik pengguna baru dari negara-negara Asia Tenggara dan menghidupkan semula platform itu.” Beliau menambah, “Berdasarkan daya saing CELEBe dan ekosistemnya, kami merancang untuk muncul sebagai platform ganjaran reels global.”

https://celebe-ph.onelink.me/sQEk/9qckdipi

Foto: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/20aa3ba6-906c-44be-b71d-336f0e40ef6d

HUBUNGI: Maklumat hubungan (untuk pertanyaan media) : cs@celebe.io