Cahaya Bulan Bersama, MEI Bersama! Moutai Merayakan Pesta Pertemuan Purnama Dengan Aktiviti Pemasaran Antarabangsa!

New York, NY, 18 Oktober 2023 — Terdapat banyak syair Cina mengenai Perayaan Pertengahan Musim Luruh. “Di seberang lautan, bulan bersinar terang. Jauh berpisah, kita mempunyai malam bersama bulan yang sama.”; “Hanya menunggu bulan terbit untuk menghargainya bersama-sama dengan anda dari jauh, kami mengharapkan hidup panjang untuk berkongsi keindahan cahaya bulan yang anggun ini.”; “Embun bertukar menjadi beku sejak malam ini; bulan dilihat di rumah lebih terang.” Perayaan Pertengahan Musim Luruh membawa makna yang indah dan khas kepada semua orang Cina di seluruh dunia dan semua orang yang mencintai budaya Cina.

Pengedar antarabangsa Moutai melaksanakan pelbagai aktiviti pemasaran antarabangsa dengan tema, “Cahaya Bulan Bersama, MEI Bersama” semasa Perayaan Pertengahan Musim Luruh 2023 untuk menyambut perayaan itu bersama dunia, untuk terus mempromosikan pengintegrasian inovatif budaya Moutai dan budaya tradisional Cina yang cemerlang, dan memaparkan “MEI” perjumpaan Moutai kepada dunia.

Yunani
Integrasi Kebudayaan, Pembelajaran Bersama antara China dan Barat
Berpusat kepada “estetika lima dimensi” Moutai, pengedar Yunani melancarkan acara percubaan produk Moutai yang mengintegrasikan ciri-ciri kebudayaan China dan Yunani di Athens. Disertai makanan dan minuman yang sedap, seni dan puisi, tetamu hadir mengamalkan kaligrafi, menghargai lukisan, membaca puisi, menonton persembahan tarian, dan mencuba minuman dan makanan, mewujudkan bab baru dalam pertukaran budaya antara China dan Yunani.

Jepun
Menghargai Bulan Penuh sambil Mencuba Moutai, dan Berdoa untuk Berkah pada Perayaan Pertengahan Musim Luruh
Walaupun berjauhan, kita di bawah langit yang sama dan menghargai bulan yang sama. Pengedar Jepun menganjurkan acara mencuba produk Moutai bertajuk “Bulan Penuh di Jepun, Menikmati Baijiu Cina” pada malam Perayaan Pertengahan Musim Luruh. Terdapat produk Moutai untuk dipamerkan, dan kuih bulan dan koktel Moutai untuk tetamu mencuba pada majlis makan malam. Tetamu menikmati minuman dan makanan yang sedap sambil menghargai bulan penuh. Lebih-lebih lagi, “peminat Moutai” di Jepun secara spontan memakai pakaian tradisional dan berjalan-jalan di Kuil Sensoji dengan produk Moutai di tangan, menghantar doa terbaik kepada pengunjung bagi pihak Moutai.
Afrika Selatan
Aroma Tak Terhingga, Keamanan pada Bulan Penuh
Apabila bulan penuh, ia masa untuk perjumpaan keluarga. Pengedar Afrika Selatan menganjurkan majlis makan malam Perayaan Pertengahan Musim Luruh di Johannesburg untuk memaparkan daya tarikan unik produk Moutai Cina dan konotasi budaya tradisional Cina kepada rakan-rakan Afrika Selatan. Pengedar memperkenalkan teknik penapaian dan cara mencuba produk Moutai, serta budaya Baijiu Cina yang diwakili oleh Moutai kepada tetamu. Makanan dan produk Moutai yang cemerlang membolehkan tetamu merasai keanggunan, keeleganan, dan daya tarik produk Moutai sambil menyampaikan makna yang baik Perayaan Pertengahan Musim Luruh dan budaya “MEI” Moutai kepada lebih ramai kawan di luar negara.
New Zealand
Mengangkat Gelas ke Bulan Penuh, Mencuba Kuih Bulan Manis dengan Kasih Sayang Mendalam
Memakan kuih bulan seperti mengunyah bulan. Ada keronting dan manis di dalam. Memakan kuih bulan sambil menghargai bulan penuh adalah tradisi Cina untuk Perayaan Pertengahan Musim Luruh. Pengedar Zelanian menyediakan peluang untuk rakan antarabangsa mengalami kegembiraan membuat kuih bulan sendiri dalam “Bengkel Kuih Bulan Moutai”, dan menafsirkan dengan jelas kualiti produk dan perkhidmatan Moutai kepada peminatnya, memberikan sumbangan untuk memudahkan pertukaran dan kemakmuran budaya minum di seluruh dunia.

Mozambik
Cinta pada Perayaan Pertengahan Musim Luruh, Tiada Sukacita tanpa Minuman Keras
Pengedar Mozambik menjemput elite dari pelbagai bidang ke acara mencuba minuman keras Perayaan Pertengahan Musim Luruh. Tetamu hadir memahami dengan lebih baik kecekapan dan pengumpulan budaya Moutai semasa acara itu. Mereka mengalami pengintegrasian produk dan budaya Moutai serta warisan sejarah dan perasaan ketika mencuba produk Moutai yang cemerlang.
Estonia
Doa Suci untuk Perayaan Pertengahan Musim Luruh
Walaupun gunung dan laut tidak dapat memisahkan orang dengan aspirasi yang sama. Pengedar Estonia menghantar doa suci perayaan kepada “peminat Moutai” tempatan. Di bawah bulan penuh yang sama, orang bersatu dan menyambut Perayaan Pertengahan Musim Luruh bersama “MEI” Moutai.

Perayaan Pertengahan Musim Luruh adalah perayaan perjumpaan. Ia mencerminkan aspirasi banyak keluarga untuk hidup yang lebih baik, yang kebetulan sejalan dengan misi Moutai untuk “menapaikan hidup yang lebih baik”. Pengedar antarabangsa Moutai telah berpandukan “MEI”, menggali makna budaya mendalam perayaan, memperluaskan bentuk pemasaran luar negara, dan memperkenalkan cara baru aktiviti promosi luar negara. Mereka telah memaparkan budaya Baijiu Cina yang diwakili oleh Moutai dan budaya tradisional Cina yang cemerlang kepada dunia. Bersama pengedar antarabangsa, Moutai akan terus menjelajah laluan baru untuk ungkapan antarabangsa “MEI” budaya dan membenarkan dunia melihat konotasi “MEI” Moutai, China di masa hadapan.

HUBUNGAN: Winnie Hu 
moutaigloble@gmail.com
https://www.facebook.com/moutaiglobal