Bon Natural Life Limited mengumumkan menandatangani MOU untuk mengedarkan arak Jiangwang di China

XI’AN, China, Oct. 06, 2023 — Bon Natural Life Limited (Nasdaq: BON) (“BON” or the “Company”), salah satu penyedia penyelesaian bio-bahan terkemuka dalam industri semula jadi, kesihatan dan penjagaan diri, hari ini mengumumkan penandatanganan Memorandum Persefahaman dengan Guangdong Jiangwang International Holdings Limited (“Jiangwang”) . MOU ini membolehkan pihak-pihak berunding mengenai terma dan syarat perjanjian definitif bagi BON untuk mengedarkan Arak Putih Cina Jiangwang (“Arak”) dan produk kesihatan lain yang berkaitan di Pasaran China.

Jiangwang, yang terletak di Guangdong, dengan pangkalan pengeluarannya di Bandar Moutai, Wilayah Guizhou, adalah pengeluar dan pengedar siri arak di China. Bandar Moutai terkenal dengan arak putih yang dikilangkan di rantau ini. Produk utama Jiangwang, memenangi pelbagai hadiah dalam industri arak, dijual di seluruh China, dan diberi kedudukan sebagai salah satu jenama arak teratas di China.

BON telah terlibat dalam perniagaan industri semula jadi, kesihatan dan penjagaan diri selama lebih daripada 16 tahun, dan telah memikirkan untuk mengembangkan pasaran arak. Peluang untuk mengedarkan arak Jiangwang akan membolehkan BON memperoleh perkembangan melompat dalam industri arak dan memasuki pasaran sebagai jenama yang berbeza dan terkenal, melalui pembangunan produk arak sihat dengan kelebihan ketara “Arak Hijau dan Arak Sihat“.

Puan Xu Yan, Ketua Pegawai Eksekutif Jiangwang, menyatakan, “Saya gembira dapat bekerja dengan pasukan BON, campuran produk mereka dan rangkaian pengedaran. Kami menantikan untuk mencapai pelanggan kami di seluruh dunia melalui inovasi ini, dan berkongsi manfaat inovasi teknologi dan pengembangan pasaran dengan BON.”

“Kami merasa terhormat dapat bekerja dengan Jiangwang dengan sejarah panjang dan reputasi kukuh mereka dalam industri arak dan produk kesihatan yang berkaitan,” kata oleh Encik Hu Yongwei, Ketua Pegawai Eksekutif BON. “Ini adalah kemasukan pertama kami ke dalam industri arak. Saya percaya kami dapat mempromosikan perniagaan ini dan mencapai pembangunan yang luar biasa berdasarkan kekuatan R&D kami dalam makanan kesihatan yang berkaitan dengan arak. MOU ini adalah langkah pertama kerjasama dengan Jiangwang, dan kami mengharapkan untuk menyelesaikan perjanjian pengedaran definitif dan mencapai pembangunan bersama pada masa depan.”

Mengenai Bon Natural Life Limited (“BON”)

BON adalah sebuah syarikat Kepulauan Cayman yang terlibat dalam perniagaan industri semula jadi, kesihatan dan penjagaan diri. Untuk maklumat lanjut, sila layari http://www.bnlus.com.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Cindy Liu | IR
E-mel: bonnatural@appchem.cn

Kenyataan Selamat

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan tertentu yang mungkin termasuk “kenyataan masa depan.” Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah yang terkandung di sini adalah “kenyataan masa depan.” Kenyataan masa depan ini sering dikenal pasti dengan penggunaan terminologi masa depan seperti “percaya,””mengharapkan” atau ungkapan serupa, melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang terkandung dalam kenyataan masa depan tersebut adalah munasabah, ia melibatkan andaian, risiko dan ketidakpastian, dan jangkaan ini mungkin terbukti tidak tepat. Anda tidak boleh bergantung secara tidak wajar kepada kenyataan masa depan ini, yang hanya merujuk pada tarikh siaran akhbar ini. Hasil sebenar Syarikat boleh berbeza dengan ketara daripada yang dijangkakan dalam kenyataan masa depan ini sebagai akibat pelbagai faktor, termasuk yang dibincangkan dalam laporan berkala Syarikat yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa dan boleh didapati di laman webnya (http://www.sec.gov). Semua kenyataan masa depan yang boleh dikaitkan dengan Syarikat atau orang yang bertindak bagi pihaknya secara jelas layak sepenuhnya oleh faktor-faktor ini. Selain seperti yang dikehendaki di bawah undang-undang sekuriti, Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk mengemas kini kenyataan masa depan ini.