Bon Natural Life Limited Menandatangani MOU untuk Mengedarkan Minuman Keras Jiangwang di China

XI’AN, China, Oct. 06, 2023 — Bon Natural Life Limited (Nasdaq: BON) (“BON” or the “Company”), salah satu penyedia penyelesaian bio-bahan terkemuka dalam industri semula jadi, kesihatan dan penjagaan diri, hari ini mengumumkan penandatanganan Memorandum Persefahaman dengan Guangdong Jiangwang International Holdings Limited (“Jiangwang”). MOU ini membolehkan pihak-pihak berunding mengenai terma dan syarat perjanjian definitif bagi BON untuk mengedarkan Arak Putih Cina Jiangwang (“Arak”) dan produk kesihatan berkaitan lain di Pasaran China.

Jiangwang, yang terletak di Guangdong, dengan pangkalan pengeluarannya di Bandar Moutai, Wilayah Guizhou, adalah pengeluar dan pengedar siri arak di China. Bandar Moutai terkenal dengan arak putih yang dikilangkan di rantau ini. Produk utama Jiangwang, memenangi pelbagai hadiah dalam industri arak, dijual di seluruh China, dan diberi kedudukan sebagai salah satu jenama arak teratas di China.

BON telah terlibat dalam perniagaan industri semula jadi, kesihatan dan penjagaan diri selama lebih daripada 16 tahun, dan telah memikirkan untuk mengembangkan pasaran arak. Peluang untuk mengedarkan arak Jiangwang akan membolehkan BON memperoleh perkembangan melompat dalam industri arak dan memasuki pasaran sebagai jenama yang berbeza dan terkenal, melalui pembangunan produk arak sihat dengan kelebihan berbeza “Arak Hijau dan Sihat”.

Puan Xu Yan, Ketua Pegawai Eksekutif Jiangwang, menyatakan, “Saya gembira dapat bekerja dengan pasukan BON, campuran produk mereka dan rangkaian pengedaran. Kami menantikan untuk mencapai pelanggan kami di seluruh dunia melalui inovasi ini, dan berkongsi manfaat inovasi teknologi dan pengembangan pasaran dengan BON.”

“Kami merasa terhormat dapat bekerja dengan Jiangwang dengan sejarah panjang dan reputasi kukuh mereka dalam produk arak dan kesihatan yang berkaitan,” kata Encik Hu Yongwei, Ketua Pegawai Eksekutif BON. “Ini adalah kemasukan pertama kami ke dalam industri arak. Saya percaya kami dapat mempromosikan perniagaan ini dan mencapai pembangunan yang luar biasa berdasarkan kekuatan R&D kami dalam makanan kesihatan berkaitan arak. MOU ini adalah langkah pertama kerjasama dengan Jiangwang, dan kami menjangkakan untuk menyempurnakan perjanjian pengedaran definitif dan mencapai pembangunan bersama pada masa depan.”

Mengenai Bon Natural Life Limited (“BON”)

BON adalah sebuah syarikat Kepulauan Cayman yang terlibat dalam perniagaan industri semula jadi, kesihatan dan penjagaan diri. Untuk maklumat lanjut, sila layari http://www.bnlus.com.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Cindy Liu | IR
E-mel: bonnatural@appchem.cn

Penafian Bertanggungjawab

Siaran akhbar ini mengandungi kenyataan tertentu yang mungkin termasuk “kenyataan prospektif.” Semua kenyataan selain kenyataan fakta sejarah yang termasuk di sini adalah “kenyataan prospektif.” Kenyataan prospektif ini sering dikenal pasti dengan penggunaan terminologi prospektif seperti “percaya,” “jangka,” atau ungkapan serupa, melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan hasil sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dalam kenyataan prospektif ini. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang terkandung dalam kenyataan prospektif tersebut adalah munasabah, ia melibatkan andaian, risiko dan ketidakpastian, dan jangkaan ini mungkin terbukti tidak tepat. Anda tidak boleh bergantung secara tidak wajar kepada kenyataan prospektif ini, yang hanya merujuk pada tarikh siaran akhbar ini. Hasil sebenar Syarikat mungkin berbeza dengan ketara daripada yang dijangkakan dalam kenyataan prospektif ini akibat pelbagai faktor, termasuk yang dibincangkan dalam laporan berkala Syarikat yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa dan boleh didapati di laman webnya (http://www.sec.gov). Semua kenyataan prospektif yang boleh dikaitkan dengan Syarikat atau orang yang bertindak bagi pihaknya secara tegas layak sepenuhnya oleh faktor-faktor ini. Selain seperti yang dikehendaki di bawah undang-undang sekuriti, Syarikat tidak mengambil tanggungjawab untuk mengemas kini kenyataan prospektif ini.