Bitwave Peroleh Gilded untuk Memperkukuhkan Lagi Kedudukan Kepimpinannya dalam Kewangan Aset Digital Perusahaan

Penyatuan Bitwave dengan Gilded menyerlahkan komitmennya untuk terus memimpin dalam sektor kewangan aset digital perusahaan.

  • Bitwave mengumumkan penyatuan dengan Gilded, platform pembayaran dan laporan kripto
  • Penyatuan telah selesai pada 7 September dan memperkukuhkan kedudukan terkemuka Bitwave dalam industri pembayaran Web3
  • Sebagai sebahagian daripada terma penyatuan, Ketua Pegawai Teknologi Gilded, Ken Gaulter, menyertai Bitwave sebagai jurutera kakitangan
  • Pelanggan Gilded akan mendapat sokongan khusus daripada pasukan kejayaan pelanggan bertaraf teratas Bitwave untuk mengelakkan sebarang gangguan perkhidmatan kepada perniagaan mereka.
  • Semua produk Gilded akan terus beroperasi seperti biasa hari ini.

SAN FRANCISCO, 14 Sept. 2023 — Bitwave, penyedia penyelesaian kewangan perusahaan terkemuka untuk aset digital, dengan sukacitanya mengumumkan penyatuan strategik dengan Gilded, platform pembayaran dan laporan kripto. Penyatuan telah selesai pada 7 September dan akan memperkukuhkan kedudukan terkemuka Bitwave dalam industri pembayaran Web3.

Integrasi teknologi Gilded meningkatkan tumpukan kewangan komprehensif Bitwave, membolehkan pasukan perusahaan menguruskan pembayaran kripto dan invois kepada pelbagai pihak berkepentingan dengan lancar sambil melacak perbelanjaan dengan cekap. Melalui penyatuan ini, Bitwave menawarkan tumpukan kewangan kelas terbaik (“tumpukan CFO penuh”), memenuhi keperluan berkembang industri Web3.

“Di Bitwave, kami percaya bahawa pembayaran kripto adalah masa depan. Dengan penyelesaian segera dan yuran yang sangat rendah, institusi kewangan mula mengiktiraf peluang besar yang ditawarkan oleh teknologi ini,” kata Pat White, CEO dan Pengasas Bersama Bitwave.

Malah, kami melihat masa depan di mana pembayaran aset digital mengatasi landasan pembayaran tradisional dalam tempoh 10 tahun akan datang. Dengan penyatuan ini, Bitwave terus menunjukkan komitmen kami untuk memungkinkan ekonomi pembayaran kripto baru ini,” kata White.

“Susulan pengawasan pengawalseliaan yang semakin meningkat, adalah sangat penting bagi organisasi kripto untuk mengekalkan operasi kewangan yang kukuh,” kata Gil Hildebrand, CEO Gilded.

“Dengan bergabung dengan Bitwave, kami gembira dapat bermitra dan menyampaikan penyelesaian terkemuka industri untuk CFO kripto. Perniagaan yang dibina di atas tumpukan kewangan Bitwave akan mempunyai kelebihan yang jelas apabila industri kripto matang,” kata Hildebrand.

Sejak penubuhannya lima tahun lalu, Gilded telah menjadi pemain yang sangat kuat dalam ekosistem pembayaran web3. Dengan Gilded Bill Pay dan Gilded Mass Pay, pengguna dengan mudah dapat menghantar pembayaran kripto, melacak perbelanjaan, dan membayar sehingga 500 penerima sekaligus.

Penyatuan ini menyusul integrasi Multisig Media awal tahun ini, menunjukkan langkah pantas syarikat untuk mendorong inovasi, memperluaskan jangkauannya, dan mengukuhkan kedudukan kepimpinannya dalam industri kewangan aset digital perusahaan.

Penyatuan Bitwave dengan Gilded menyerlahkan komitmennya untuk menjadi pilihan utama bagi perusahaan yang mencari penyelesaian kelas atas untuk menguruskan aset digital. Pelanggan Gilded akan mendapat akses ke platform canggih Bitwave dan pasukan kejayaan pelanggan bertaraf teratas untuk menyediakan pelan peralihan yang lancar. Hari ini, semua produk Gilded akan terus beroperasi seperti biasa. Keutamaan terpenting Bitwave adalah kejayaan pelanggannya.

Apabila pelanggan Gilded yang dihargai beralih ke ekosistem Bitwave, mereka boleh menjangkakan migrasi yang teratur yang mengutamakan kesinambungan perkhidmatan. Pasukan sokongan platform yang khusus bersedia untuk memberikan bantuan luar biasa, memastikan operasi perniagaan yang tidak terganggu semasa fasa peralihan masa depan.

Reputasi kecemerlangan Bitwave memang dihasilkan, dan penyatuan ini hanya akan mengukuhkan kedudukan itu. Butiran lanjut mengenai pelan migrasi pelanggan akan diberikan pada masa akan datang.

Mengenai Bitwave

Bitwave adalah platform kewangan aset digital #1 untuk perusahaan.

Dari perakaunan kripto volum tinggi hingga penjejakan cukai perusahaan, pembukuan audit-siap, dan pemantauan DeFi canggih – Bitwave menyampaikan penyelesaian paling komprehensif untuk mengurangkan kerumitan aset digital.

Perniagaan semua saiz – dari raksasa Fortune 100 hingga projek kripto peringkat awal – mempercayai Bitwave untuk membantu mereka mencapai kecemerlangan kewangan. Kami berbangga dapat bekerja dengan beberapa jenama Web2 dan Web3 paling dikenali di dunia – termasuk OpenSea, Blockdaemon, Hedera, ArtBlocks, Figment, Compound, Polygon, Stardust, Shrapnel, Joyride Games, NEAR, dan banyak lagi.

Bitwave disokong oleh rakan kongsi industri terkemuka, termasuk Hack VC, Blockchain Capital, Signal Fire, Valor Equity Partners, dan Arca Endeavor Fund. Untuk ketahui lebih lanjut, layari www.bitwave.io.

Mengenai Gilded

Gilded memberdayakan perniagaan untuk beroperasi melalui blockchain dengan meringkaskan proses menjejak dan melaporkan semua aktiviti kripto dalam sesebuah organisasi dan menghapuskan kesilapan perakaunan yang mahal. Gilded mengintegrasikan kripto ke dalam platform perakaunan sedia ada supaya transaksi, laporan kewangan, dan nilai aset adalah terkini dan tepat. Ini memudahkan untuk menerima pembayaran kripto, membayar ahli pasukan dalam kripto, dan menghasilkan penyata kewangan yang digabungkan.


HUBUNGI MEDIA:
Hari Govindarajan
hari@lunapr.io