Bitget Wallet Lancarkan Acara Interaksi untuk Base, Menyokong Pembangunan Ekosistem Base

Victoria, Seychelles, 27 Sept. 2023 – Bitget Wallet (dahulunya BitKeep Wallet) telah mengumumkan pelancaran acara interaksi mainnet Base selama dua minggu Base dengan jumlah hadiah sebanyak $10,000. Acara yang dijadualkan berlangsung dari 26 September hingga 10 Oktober ini akan memberi ganjaran kepada pengguna kerana melengkapkan tugasan berkaitan mainnet Base menggunakan Bitget Wallet mereka, seperti memegang aset, terlibat dalam transaksi Swap, dan berinteraksi dengan DApp. Di samping itu, Bitget Wallet juga telah bermitra dengan T2T2, projek SocialFi pada mainnet Base, untuk memperkenalkan acara airdrop eksklusif. Pengguna yang memuat turun dan log masuk ke aplikasi T2T2 menggunakan Bitget Wallet layak untuk mencetak Key NFT awal secara percuma dan berkongsi 500,000 T-Points dalam airdrop.

Acara ini bertujuan untuk menyokong pembangunan ekosistem Base, membimbing pengguna dalam berinteraksi dengan mainnet Base dan menangkap nilai semasa peringkat pembangunan awal, serta menyediakan pelbagai peluang untuk pengguna mengalami semua yang ditawarkan oleh Base.

Sebagai dompet multi-rantai Web3 yang popular di kalangan pengguna global, Bitget Wallet telah menjadi pengikut dan penyokong aktif pembangunan ekosistem mainnet Base. Berikutan pelancaran mainnet Base yang berjaya, Bitget Wallet mengambil langkah yang tepat dengan segera mengintegrasikannya, menyediakan sokongan komprehensif seperti pengurusan dan pemindahan token, interaksi Swap, paparan carta lilin, paparan NFT, interaksi DApp, dan banyak lagi – semuanya dalam satu platform tunggal.

Selaras dengan visi jenama baharu Bitget Wallet iaitu “Perdagangan Lebih Cepat, Aset Lebih Baik”, jenama ini komited untuk menawarkan sokongan produk dan perkhidmatan yang kukuh kepada pengguna yang meneroka mainnet Base, membantu mereka dalam perjalanan untuk menemui peluang berharga dalam ekosistem baharu ini.

Pasukan Bitget Wallet telah menyatakan bahawa berikutan Jumlah Kuncian Nilai (TVL) Base telah meningkat sejak pelancaran yang berjaya, pada masa ini mencapai $357 juta. Memanfaatkan pengaruh dan kelebihan lalu lintas Coinbase, Base telah muncul sebagai pemain utama dalam sektor Layer2, mempamerkan aktiviti rantaian on yang cemerlang dan menarik sejumlah besar rakan ekosistem.

Pada masa hadapan, Bitget Wallet akan terus memberi perhatian rapi kepada mainnet Base dan ekosistem, menyediakan produk dan ciri yang lebih luas untuk pengguna meneroka semua yang ditawarkan oleh Base.

Bitget Wallet menyokong lebih 90 rantaian blok dan pelbagai rantaian baru yang muncul, dan mengintegrasikan ciri interaksi penting seperti tuntutan airdrop testnet, data carta lilin, transaksi Swap, penjelajahan DApp, paparan token dan NFT. Bitget Wallet terus menghubungkan pengguna dari semua penjuru dunia Web3, memudahkan pengguna untuk memanfaatkan peluang di mainnet popular. Pada masa depan, Bitget Wallet akan mengekalkan kedudukannya dalam meneroka kemungkinan kerjasama lebih lanjut dengan lebih banyak ekosistem pada masa depan untuk membawa potensi tanpa had Web3 lebih dekat kepada penggunanya.

Mengenai Bitget Wallet

Baru-baru ini dinamakan semula daripada BitKeep Wallet, Bitget Wallet adalah dompet kripto terdesentralisasi serba guna terkemuka yang mengintegrasikan pelbagai ciri penting seperti pengurusan dompet, perdagangan Swap, staking ETH, Pasar NFT, penjelajah DApp, Launchpad, dan banyak lagi – semuanya dalam satu platform tunggal. Bitget Wallet boleh didapati merentasi tiga platform: aplikasi mudah alih, sambungan penyemak imbas, dan antara muka web, dan menyokong lebih 90 rantaian blok. Selaras dengan visinya untuk “Perdagangan Lebih Cepat, Aset Lebih Baik”, Bitget Wallet bertujuan untuk menyediakan pengalaman perdagangan Web3 yang tiada tandingan dengan transaksi yang pantas dan penemuan aset yang lebih baik kepada pengguna. Sejak penubuhannya pada Mei 2018, Bitget Wallet telah membina basis pengguna global sebanyak 12 juta, merangkumi 168 negara di Amerika Utara, Eropah, dan Asia. Ia juga merupakan dompet multi-rantai terdesentralisasi terbesar di Asia.

Untuk maklumat lanjut, layari: Laman Web | Twitter | Telegram | Discord

HUBUNGI: Untuk pertanyaan perniagaan, sila hubungi: business.web3-at-bitget.com
Pasukan PR
Bitget
media-at-bitget.com