Bitget Mengumumkan Senarai Pop Social (PPT) di Launchpool, Memberi Peluang Kepada Pengguna Untuk Mendapatkan Sehingga 150,000 PPT

VICTORIA, SEYCHELLE, 20 Oktober 2023 – Bitget, platform pertukaran mata wang kripto terbesar di dunia untuk memperdagangkan secara beramai-ramai, berbangga untuk mengumumkan senarai Pop Social (PPT) di Launchpool mereka. Kerjasama ini memberikan peluang hebat kepada pengguna Bitget untuk menyertai promosi Launchpool dan mendapatkan sebahagian daripada 150,000 token PPT.

Pop Social (PPT) adalah projek yang menjanjikan yang bertujuan untuk merevolusikan landskap media sosial. Dengan memanfaatkan teknologi blockchain, Pop Social bertujuan untuk mencipta platform media sosial terdesentralisasi yang memberdayakan pengguna dan memberi ganjaran kepada mereka atas sumbangan mereka. Dengan fokus kepada privasi, keselamatan dan kawalan pengguna, Pop Social bertujuan untuk memberikan pengalaman media sosial yang telus dan adil.

Promosi Launchpool akan berjalan dari 19 Oktober, 10:00 malam hingga 24 Oktober, 10:00 malam (UTC+8). Bitget telah mereka dua aktiviti untuk menyasarkan kedua-dua pengguna baru dan sedia ada dengan jumlah hadiah bernilai sehingga 150,000 token PPT.

“Kami gembira untuk mesenaraikan Pop Social (PPT) di Launchpool Bitget,” kata Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget. “Kerjasama ini membolehkan kami untuk memberikan akses kepada projek-projek menarik seperti Pop Social kepada pengguna kami, serentak memberi ganjaran kepada mereka atas penyertaan. Kami percaya bahawa senarai ini akan meningkatkan ekosistem Bitget lagi dan memberikan peluang kepada pengguna kami untuk memperbesar portfolio mata wang kripto mereka.”

Bitget menggalakkan semua peserta untuk melengkapkan pengesahan KYC untuk layak mendapat ganjaran promosi. Ganjaran hadiah untuk setiap pengguna akan dikira berdasarkan jumlah staking BGB mereka berbanding jumlah staking BGB keseluruhan daripada semua peserta yang layak. Untuk maklumat lanjut mengenai promosi Launchpool Bitget dan untuk menyertai, sila lawati artikel sokongan rasmi Bitget: pautan

Mengenai Bitget

Ditubuhkan pada 2018, Bitget ialah pertukaran mata wang kripto terkemuka di dunia dan syarikat web3. Menghidang lebih 20 juta pengguna di lebih 100 negara dan rantau, pertukaran Bitget komited untuk membantu pengguna berdagang dengan bijak dengan ciri perdagangan beramai-ramai yang merintis dan penyelesaian perdagangan yang lain. Dompet Bitget, lengan web3 Bitget, ialah dompet digital pelbagai rantai yang terdesentralisasi menyokong lebih 250,000 mata wang kripto merentasi 90+ rantai, membolehkan penjelajahan DEX, DeFi, NFT, dan metaverse. Bitget menggalakkan individu untuk menerima kripto melalui kolaborasi dengan rakan yang boleh dipercayai termasuk pemain bola sepak Argentina terkenal Lionel Messi dan penganjur acara eSports rasmi PGL.

Untuk maklumat lanjut, lawati: Laman Web | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

HUBUNGI: media at bitget.com