Bitget Mendedahkan T2T2 di Pelantar Pelancarannya, Menawarkan Peluang Menarik kepada Pemegang BGB

Victoria, Seychelles, 27 Oktober 2023 — Bitget, sebuah pertukaran mata wang kripto dan syarikat web3 terkemuka, berbangga untuk mendedahkan pelancaran akan datang T2T2 di Launchpadnya. T2T2 dijangka akan merevolusikan pasaran kripto dengan ciri-ciri inovatif dan potensi yang menjanjikan. Acara launchpad akan memberi peluang kepada pedagang untuk menyumbang BGB, token asli Bitget, dan bergabung untuk menyertai projek yang menarik ini.

T2T2, sebuah projek canggih dalam ruang kewangan terdesentralisasi (DeFi), akan disenaraikan di Launchpad Bitget pada 27 Oktober 2023. Acara launchpad akan terdiri daripada beberapa fasa, termasuk tempoh komitmen, tempoh pengiraan pegangan, dan pengedaran token T2T2.

Semasa tempoh komitmen, pengguna boleh menyumbang BGB, token asli Bitget, untuk menyertai pelancaran T2T2. Harga tukar BGB akan ditentukan berdasarkan purata harga BGB semasa tempoh pengiraan, yang dikira setiap empat jam. Selepas tempoh komitmen berakhir, sistem akan mengalokasikan token T2T2 kepada setiap pengguna berdasarkan BGB yang disumbangkan.

Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget menyatakan semangatnya tentang pelancaran itu, dengan berkata: “Kami gembira untuk memperkenalkan T2T2 di Launchpad kami. Projek ini menunjukkan potensi inovatif kewangan terdesentralisasi dan selari dengan komitmen kami untuk menawarkan akses kepada projek terkini kepada pengguna kami. Kami percaya bahawa T2T2 akan membawa peluang dan nilai baru kepada komuniti kripto.”

Bitget telah secara konsisten memperluaskan bahagian pasaran dalam perdagangan tempat dan derivatif di kalangan pertukaran terpusat. Dengan strategi “Go Beyond Derivatives” yang menyeluruh, Bitget telah mencapai kedudukan teratas dalam pasaran derivatif dan tempat secara global. Pelancaran T2T2 di Launchpad Bitget memperkukuh lagi kedudukan platform sebagai pemain utama dalam industri kripto.

Untuk menyertai pelancaran T2T2 di Launchpad Bitget, pengguna boleh melawat pautan ini untuk maklumat lanjut. Penting untuk diingat bahawa akaun pembuat pasaran dan broker tidak layak untuk promosi ini, dan hanya akaun utama layak menerima ganjaran.

Mengenai Bitget

Ditubuhkan pada 2018, Bitget ialah pertukaran kripto terkemuka dan syarikat web3 di dunia. Menghidang lebih 20 juta pengguna di 100+ negara dan rantau, pertukaran Bitget komited untuk membantu pengguna berdagang dengan bijak dengan ciri salinan dagangan terkemuka dan penyelesaian perdagangan lain. Dahulunya dikenali sebagai BitKeep, Dompet Bitget ialah dompet kripto pelbagai rantaian kelas dunia yang menawarkan pelbagai penyelesaian Web3 dan ciri termasuk fungsi dompet, tukar, Pasaran NFT, Pelayar DApp dan lebih lagi. Bitget menggalakkan individu untuk menerima kripto melalui kerjasama dengan rakan yang boleh dipercayai, termasuk pemain bola sepak terkenal Argentina Lionel Messi dan penganjur rasmi acara eSukan PGL.

Untuk maklumat lanjut, lawati: Laman Web | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Dompet Bitget

HUBUNGI: media-at-bitget.com