Bitget Berkongsi Dengan Banxa Untuk Memudahkan Pembelian Kripto

Victoria, Seychelles, 29 Sept. 2023 – Bitget, pertukaran terkemuka dalam derivatif kripto dan perdagangan salinan, telah mengumumkan perkongsian yang diperluas dengan Banxa, laluan fiat-ke-kripto yang popular. Langkah ini datang apabila pertukaran menegaskan kedudukannya sebagai platform yang boleh dipercayai dan selamat untuk pedagang di seluruh dunia.

Pada mulanya dibentuk pada Januari 2022, perkongsian antara Bitget dan Banxa telah memainkan peranan penting dalam memudahkan pembelian kripto. Dengan mengintegrasikan laluan pembayaran yang selamat dan cekap Banxa, Bitget telah membolehkan pedagang membeli aset digital menggunakan kad debit dan kredit, dan pelbagai kaedah pembayaran tempatan di lebih daripada 135 negara.

Membina ke atas asas ini, Banxa kini akan memperkenalkan pilihan pembayaran tempatan yang disesuaikan kepada pengguna Bitget di Kanada, Belanda, dan Australia. Di Kanada, pengguna boleh membeli kripto menggunakan Interac; di Belanda, iDEAL, dan di Australia, PAYID.

Kaedah-kaedah ini bukan sahaja menjadikan transaksi lebih mudah diakses tetapi juga lebih mampu milik, dengan mengelakkan yuran tinggi dan kadar penukaran rendah yang biasanya dikaitkan dengan kad kredit dan debit. Banxa berdiri sebagai pembekal eksklusif untuk pilihan pembayaran tempatan ini, memastikan bahawa pembelian kripto pada Bitget boleh dilaksanakan dengan pantas – selalunya dalam masa beberapa minit.

Banxa mempunyai rekod terbukti dalam memfasilitasi transaksi kripto yang lancar. Dengan fokusnya pada pematuhan dan keselamatan, Banxa telah menjadi rakan kongsi yang boleh dipercayai untuk pertukaran kripto, dompet, dan platform lain yang ingin menawarkan pengguna laluan naik turun aset digital yang lancar.

Perkongsian yang diperluas bertujuan untuk membongkar halangan kewangan dan teknologi yang selalu dikaitkan dengan pembelian aset digital. Mengintegrasikan kaedah pembayaran khusus Banxa membolehkan Bitget mengukuhkan kedudukan pasarannya di rantau utama ini sementara Banxa mengukuhkan reputasinya sebagai laluan fiat-ke-kripto yang selamat dan cekap. Langkah ini juga selari dengan inisiatif penjenamaan semula Bitget baru-baru ini, yang mengalihkan platform ke arah falsafah ‘Perdagangan Lebih Bijak‘. Dengan memberi tumpuan kepada penyampaian pengalaman perdagangan intuitif, selamat, dan berpusatkan pengguna, Bitget sedang menetapkan standard industri baru”, kata Gracy Chen, Pengarah Urusan Bitget.

Baru-baru ini Bitget memperkenalkan elemen visual yang disederhanakan dan sedang bersiap untuk melaksanakan alat berasaskan AI yang direka untuk mewujudkan ekosistem perdagangan yang saling menguntungkan. Penjenamaan semula juga telah mendorong sistem ganjaran yang dipertingkat, perdagangan berperingkat lanjut, transaksi yang lancar, dan struktur komisen yang menggalakkan, membolehkan Bitget untuk meningkatkan pengalaman pengguna secara menyeluruh.

Perkongsian ini akan meningkatkan komitmen kedua-dua platform terhadap inklusiviti kewangan dan inovasi teknologi. Apabila aset digital terus mendapat prominens dalam kewangan global, Bitget dan Banxa membawa jalan dalam menawarkan saluran yang mudah, selamat, dan berkesan kos untuk penyertaan.

Mengenai Bitget
Ditubuhkan pada 2018, Bitget adalah pertukaran kripto nombor satu dunia yang menawarkan perkhidmatan Perdagangan Salinan sebagai salah satu ciri utamanya. Melayani lebih daripada 20 juta pengguna di lebih daripada 100 negara dan wilayah, pertukaran ini komited untuk membantu pengguna berdagang dengan lebih bijak dengan menyediakan penyelesaian perdagangan satu henti yang selamat. Bitget mengilhamkan individu untuk menerima kripto melalui kolaborasi dengan rakan kongsi yang boleh dipercayai, termasuk pemain bola sepak Argentina yang legendaris Lionel Messi dan penganjur acara e-sukan rasmi PGL.

Untuk maklumat lanjut, layari: Laman Web | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord

Mengenai Banxa
Banxa adalah penyedia infrastruktur utama yang membolehkan kripto terbenam, memberi kuasa kepada perniagaan untuk menanam kripto ke dalam platform sedia ada mereka, dan membuka peluang baru dalam ekonomi kripto yang berkembang pesat. Melalui rangkaian penyelesaian pembayaran global dan tempatan yang luas dan berkembang, Banxa membantu perniagaan mengintegrasikan kripto dan fiat secara lancar untuk audiens antarabangsa. Pasukan Banxa membina untuk dunia di mana perdagangan global dijalankan pada aset digital, dan mempunyai ibu pejabat di AS, Eropah, dan Asia Pasifik.