BioNTech akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga dan Kemas kini Korporat pada 6 November 2023, dan akan menganjurkan Hari Inovasi pada 7 November 2023

MAINZ, Jerman, Oktober 23, 2023 BioNTech SE (Nasdaq: BNTX, “BioNTech” atau “Syarikat”) akan mengumumkan keputusan kewangan untuk suku ketiga 2023 pada hari Isnin, 6 November 2023. BioNTech menjemput pelabur dan orang awam untuk menyertai satu persidangan panggilan dan siaran web dengan penganalisis pelabur pada hari yang sama pada pukul 8.00 pagi ET (2.00 petang CET) untuk melaporkan keputusan kewangannya dan memberi kemaskini korporat untuk suku ketiga 2023.

Untuk mengakses persidangan panggilan langsung melalui telefon, sila daftar melalui pautan ini. Sekali daftar, nombor talian dan kod pin akan disediakan. Disyorkan untuk mendaftar sekurang-kurangnya sehari lebih awal. Slaid penyampaian dan audio siaran web akan tersedia melalui pautan ini.

Selain itu, BioNTech akan menganjurkan edisi kedua siri kejuruteraan Syarikat pada hari Selasa, 7 November 2023. Acara ini akan memberi kemaskini mengenai kemajuan klinikal BioNTech merentasi portfolio produknya dan memberi sorotan mendalam mengenai inovasi saintifik dan teknologi dari enjin penyelidikan proprietari Syarikat.

Pelabur dan orang awam dijemput untuk menyertai siaran web dengan penganalisis pelabur pada pukul 9:00 pagi ET (3:00 petang CET). Slaid penyampaian dan audio siaran web akan tersedia melalui pautan ini.

Peserta juga boleh mengakses slaid dan siaran web persidangan panggilan serta edisi kedua Siri Kejuruteraan melalui halaman “Acara & Pertunjukan” bahagian Hubungan Pelabur di laman web Seksyen Pelaburan Syarikat di www.BioNTech.com. Rakaman siaran web untuk keputusan kewangan suku ketiga 2023 serta edisi kedua Siri Kejuruteraan akan tersedia tidak lama selepas penamatan persidangan panggilan masing-masing dan disimpan di laman web Syarikat selama 30 hari berikutnya.

Mengenai BioNTech
Biopharmaceutical New Technologies (BioNTech) adalah syarikat imunoterapi generasi baharu yang merintis rawatan baru untuk kanser dan penyakit serius lain. Syarikat memanfaatkan pelbagai platform penemuan dan rawatan ubat komputasi dan terapi untuk pembangunan pantas biofarmaka baharu. Portfolio produk kanser yang luas termasuk terapi mRNA individu dan siap guna, sel T pembunuh imun checkpoint yang berinovasi, antibodi kanser sasaran dan molekul kecil. Berdasarkan kepakaran mendalamnya dalam pembangunan vaksin mRNA dan keupayaan pengeluaran dalaman, BioNTech dan kolaboratornya sedang membangunkan pelbagai calon vaksin mRNA untuk pelbagai penyakit berjangkit bersama portfolio onkologi yang pelbagai. BioNTech telah menubuhkan hubungan meluas dengan pelbagai kolaborator farmakologi global termasuk DualityBio, Fosun Pharma, Genentech, ahli Kumpulan Roche, Genevant, Genmab, OncoC4, Regeneron, Sanofi dan Pfizer.
Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.BioNTech.com.

Hubungan Pelabur

Victoria Meissner, M.D.
+1 617 528 8293
Investors@biontech.de

Hubungan Media
Jasmina Alatovic
+49 (0)6131 9084 1513
Media@biontech.de