BIMI International Medical Inc. Mengumumkan Anak Syarikat Phenix Bio Inc’s Pelantikan Pembekal Agensi Tidak Eksklusif Utama China

NEW YORK, NY, 30 Oktober 2023 — BIMI International Medical Inc. (NASDAQ: BIMI, “BIMI”), penyedia produk dan perkhidmatan kesihatan hari ini mengumumkan anak syarikatnya, Phenix Bio Inc., melantik Hao Mu Pte. Ltd., sebuah syarikat Singapura (“Hao Mu”), sebagai pengedar yang bertanggungjawab untuk pengedaran 17 tambahan herba Phenix di China Daratan.

Menurut terma-terma perjanjian jualan yang ditandatangani pada 29 Oktober 2023, Hao Mu mesti membuat pembelian tahunan sekurang-kurangnya $5 juta untuk mengekalkan status pengedarnya untuk wilayah ini.

Di bawah terma-terma perjanjian ini, portfolio komprehensif Phenix produk tambahan herba berkualiti tinggi akan disediakan kepada pengguna di China Daratan melalui saluran pengedaran dan rangkaian Hao Mu yang telah ditubuhkan dengan baik.

“Menggandakan perkongsian kami dengan Hao Mu ke China Daratan menunjukkan keyakinan kami terhadap Hao Mu dan keupayaannya untuk membuat produk kami tersedia kepada pasaran yang lebih meluas” kata Tiewei Song, CEO BIMI.

Penggandingan semula kerjasama ini dengan Hao Mu membuktikan komitmen BIMI untuk menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan kesihatan kelas dunia kepada audiens global yang lebih meluas. Wakil-wakil dari BIMI, Phenix, dan Hao Mu, termasuk Ketua Staf BIMI, Encik Symington Smith, dan Ketua Eksekutif Hao Mu, Encik Liu Yubao, menghadiri upacara menandatangani yang diadakan di ibu pejabat BIMI di Bandar New York.

Tentang BIMI International Medical Inc.
BIMI International Medical Inc. adalah pembekal produk dan perkhidmatan kesihatan, menawarkan portfolio produk dan perkhidmatan berkaitan kesihatan yang meluas di Amerika Syarikat dan Asia. Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.usbimi.com.

Tentang Hao Mu Pte. Ltd
Hao Mu Pte Ltd adalah syarikat perkhidmatan dan pengedaran di Singapura dengan kehadiran pasaran yang kuat di rantau ASEAN. Ia komited untuk menawarkan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi.

Kenyataan Selamat
Beberapa perkara yang dibincangkan dalam berita ini adalah pernyataan masa depan yang mengandungi beberapa risiko dan ketidakpastian termasuk keupayaan Syarikat untuk mencapai operasi yang menguntungkan, keupayaannya untuk terus beroperasi sebagai perniagaan berterusan, keupayaannya untuk terus memenuhi keperluan NASDAQ berterusan senarai, kesan penyebaran COVID-19, permintaan untuk produk dan perkhidmatan Syarikat, keadaan ekonomi am dan faktor risiko lain yang terperinci dalam laporan tahunan Syarikat dan penyataan lain kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Hubungan Pelabur Sambungan
Jabatan Hubungan Pelabur BIMI International Medical Inc.
E-mel: vinson@usbimi.com
Tel: +1 949 981 6274