Berita Kilat: OKX Wallet Kini Menyokong Flashbots

SAN FRANCISCO, Oct. 09, 2023 — OKX, sebuah syarikat teknologi Web3 terkemuka , telah mengeluarkan kemas kini untuk hari 9 Oktober 2023.

Dompet OKX Kini Menyokong Flashbots
Dompet OKX dengan sukacitanya mengumumkan ia kini menyokong Flashbots, sebuah inisiatif penyelidikan dan pembangunan perintis yang memberi tumpuan kepada mengurangkan cabaran Nilai Pengekstrakan Maksimum (MEV) yang berleluasa dalam rangkaian Ethereum. MEV merujuk kepada potensi keuntungan yang penambang boleh perolehi melalui memanipulasi urutan transaksi dalam blok yang mereka hasilkan. Flashbots bertujuan untuk mengoptimumkan pasaran MEV secara substansial dengan mengurangkan kesan buruk MEV.

Pengguna boleh klik “Lagi” dalam mana-mana transaksi Swap dan klik “Perlindungan MEV” untuk memilih sama ada untuk menghidupkan perlindungan MEV. Dompet OKX akan menghantar transaksi ke nod pihak ketiga yang dipercayai (seperti kumpulan persendirian Flashbots) dan bukannya ke kumpulan transaksi biasa untuk memastikan bahawa urutan transaksi tidak berubah.

Dompet OKX ialah dompet kripto sejagat yang tersedia pada pelbagai platform dan antara muka, termasuk aplikasi, web dan sambungan web. Ia membolehkan pengguna mengakses lebih 3,000 kripto, 60+ rangkaian, beribu-ribu DApp dan Pasar NFT satu hentian yang terdesentralisasi.

Untuk maklumat lanjut, sila layari Pusat Sokongan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Media@okx.com

Mengenai OKX

Sebuah syarikat teknologi global terkemuka yang memacu masa depan Web3, OKX menyediakan pakej produk yang komprehensif untuk memenuhi keperluan pemula dan pakar, termasuk:

  • Dompet OKX: Dompet kripto paling berkuasa, selamat dan serba boleh di dunia yang memberi pengguna akses ke lebih 70 rantaian blok sambil membolehkan mereka mengambil hak milik dana mereka sendiri. Dompet termasuk teknologi MPC yang membolehkan pengguna dengan mudah mendapatkan semula akses ke dompet mereka secara bebas, tanpa memerlukan frasa benih ‘ditulis’ tradisional. Di samping itu, akaun abstrak berasaskan Akaun Pintar Dompet OKX membolehkan pengguna membayar transaksi pada pelbagai rantaian blok menggunakan USDC atau USDT, dan berinteraksi dengan pelbagai kontrak melalui satu transaksi.
  • DEX: Penggabung pertukaran terdesentralisasi pelbagai rantai, merentasi rantai daripada 300+ DEX lain dan kira-kira 15 jambatan, dengan lebih 200,000+ koin dan lebih 20 rantaian blok disokong.
  • Pasar NFT: Pasar NFT pelbagai rantai, yuran sifar yang memberi pengguna akses ke penyenaraian NFT merentasi tujuh pasar utama termasuk OpenSea, MagicEden, LooksRare dan Blur.
  • DeFi Web3: Platform DeFi berkuasa yang menyokong pendapatan dan staking pada kira-kira 70 protokol merentasi lebih 10 rantai.

OKX bekerjasama dengan sebilangan jenama dan atlet terkemuka dunia, termasuk juara Liga Perdana Inggeris Manchester City F.C., McLaren Formula 1, Festival Tribeca, Olimpian Scotty James, dan pemandu F1 Daniel Ricciardo.

Sebagai pemimpin membina produk teknologi inovatif, OKX percaya mencabar status quo. Syarikat baru-baru ini melancarkan kempen jenama global bertajuk, Sistem Mesti Ditulis Semula, yang menyokong paradigma baru yang diketuai oleh teknologi pengurusan diri Web3.

Untuk ketahui lebih lanjut tentang OKX, muat turun aplikasi kami atau layari: okx.com

Penafian
Maklumat yang dipaparkan adalah semata-mata untuk tujuan pendidikan dan maklumat sahaja. Ia tidak merupakan dan tidak boleh dianggap sebagai tawaran, ajakan atau cadangan untuk berurusan dalam sebarang produk (termasuk sebarang NFT atau sebaliknya), atau sebagai nasihat kewangan atau pelaburan. Kedua-dua Dompet Web3 OKX dan Pasar NFT OKX tertakluk kepada terma perkhidmatan berasingan di www.okx.com.