Berita Kilat: OKX Umumkan Pemberian Barangan Merch Untuk Komuniti Sosial

DUBAI, Emiriah Arab Bersatu, 4 Okt. 2023 — OKX, sebuah syarikat teknologi Web3 terkemuka, telah mengeluarkan kemas kini untuk hari 4 Oktober 2023.

OKX Umumkan Peraduan Merch untuk Komuniti Sosial

OKX dengan sukacitanya mengumumkan bahawa komunitinya di Twitter (X) diberi peluang untuk memenangi, setiap minggu, barangan jenama dari OKX. Pengunjung akaun Twitter OKX hanya perlu mengikuti @OKX dan menulis komen dalam pos ini dengan tagar #OKXMerchDrop. Pemenang baharu diumumkan setiap hari Selasa.

Untuk maklumat lanjut, sila layari akaun Twitter OKX.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Media@okx.com

Mengenai OKX

OKX ialah syarikat teknologi global terkemuka yang mendorong masa depan Web3, menyediakan suite produk yang komprehensif untuk memenuhi keperluan pemula dan pakar, termasuk:

  • OKX Wallet: Dompet kripto paling berkuasa, selamat dan serba boleh di dunia yang memberi pengguna akses kepada lebih 70 rantaian blok sambil membolehkan mereka mengambil alih dana mereka sendiri. Dompet ini termasuk teknologi MPC yang membolehkan pengguna dengan mudah mendapatkan semula akses kepada dompet mereka secara bebas, menghapuskan keperluan untuk frasa benih yang ditulis secara tradisional. Di samping itu, Akaun Pintar OKX Wallet yang disokong oleh abstraksi akaun membolehkan pengguna membayar transaksi pada pelbagai rantaian blok menggunakan USDC atau USDT, dan berinteraksi dengan pelbagai kontrak melalui satu transaksi.
  • DEX: Penggabung pertukaran teragih merentasi rantaian dan lintas rantaian pelbagai 300+ DEX lain dan kira-kira 15 jambatan, dengan lebih 200,000 koin dan lebih 20 rantaian blok disokong.
  • Pasaran NFT: Pasaran NFT pelbagai rantaian, tanpa yuran dengan akses kepada senarai NFT di tujuh pasaran teratas termasuk OpenSea, MagicEden, LooksRare dan Blur.
  • DeFi Web3: Platform DeFi berkuasa yang menyokong pendapatan dan staking pada kira-kira 70 protokol merentasi lebih 10 rantaian.

OKX bermitra dengan sebilangan jenama dan atlet terkemuka dunia termasuk juara Liga Perdana Inggeris Manchester City F.C., McLaren Formula 1, Festival Tribeca, Olahragawan Olimpik Scotty James, dan pemandu F1 Daniel Ricciardo.

Sebagai pemimpin membina produk teknologi inovatif, OKX percaya mencabar status quo. Syarikat baru-baru ini melancarkan kempen jenama global bertajuk Sistem ini memerlukan tulisan semula, yang menyokong paradigma baharu yang diketuai oleh teknologi Web3 yang diurus sendiri.

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai OKX, muat turun apl kami atau layari: okx.com

Penafian
Maklumat yang dipaparkan adalah semata-mata untuk tujuan pendidikan dan maklumat sahaja. Ia tidak merupakan dan tidak boleh dianggap sebagai tawaran, ajakan atau cadangan untuk berurusan dalam sebarang produk (termasuk sebarang NFT atau sebaliknya), atau sebagai nasihat kewangan atau pelaburan. Kedua-dua Dompet Web3 OKX dan Pasaran NFT OKX tertakluk kepada terma perkhidmatan yang berasingan di www.okx.com.