Berita Kilat: Dompet OKX Kini Bersepadu dengan Project Twelve

SAN FRANCISCO, Oct. 11, 2023 — OKX, sebuah syarikat teknologi Web3 terkemuka, telah mengeluarkan kemas kini untuk hari 11 Oktober 2023.

Dompet OKX Kini Bersepadu dengan P12
Dompet OKX dengan sukacitanya mengumumkan kini bersepadu dengan Project Twelve, ekosistem permainan Web3 dengan ekonomi mampan. Ia dilengkapi enjin kandungan Metaverse berfungsi penuh untuk membina dunia permainan, satu set API/SDK dan portal pembangun untuk menghubungkan kandungan permainan secara rantaian dan satu set peraturan dan mekanisme ekonomi dan kerajaan yang dilaksanakan dalam kontrak pintar EVM.

Untuk mengakses P12 Arcana dengan OKX, pengguna hanya perlu:

  1. Muat turun sambungan Dompet OKX web (tersedia sebagai tambahan pelayar Chrome dan Firefox)
  2. Buat Dompet OKX baharu atau tambah yang sedia ada
  3. Sambungkan Dompet OKX mereka ke P12 melalui sambungan web

Dompet OKX ialah dompet kripto serba guna yang tersedia pada pelbagai platform dan antara muka, termasuk aplikasi, web dan sambungan web. Ia membolehkan pengguna mengakses 3,000+ kripto, 60+ rangkaian, beribu-ribu DApp dan Pasaran NFT Terpusat satu hentian.

Untuk maklumat lanjut, sila layari Pusat Sokongan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Media@okx.com

Mengenai OKX

Sebuah syarikat teknologi global terkemuka yang memacu masa depan Web3, OKX menyediakan pakej produk yang komprehensif untuk memenuhi keperluan pemula dan pakar, termasuk:

  • Dompet OKX: Dompet kripto paling berkuasa, selamat dan serba boleh di dunia yang memberi pengguna akses kepada lebih 70 rantaian blok sambil membolehkan mereka mengambil milik dana mereka sendiri. Dompet ini termasuk teknologi MPC yang membolehkan pengguna dengan mudah memulihkan akses kepada dompet mereka secara bebas, menghapuskan keperluan untuk frasa benih yang ‘ditulis’. Di samping itu, Akaun Pintar OKX Wallet yang disokong oleh pengabstrakan akaun membolehkan pengguna membayar transaksi pada rantaian blok pelbagai dengan menggunakan USDC atau USDT, dan berinteraksi dengan kontrak pelbagai melalui satu transaksi.
  • DEX: Penggabung pertukaran terdesentralisasi pelbagai rantaian, merentasi rantaian daripada 300+ DEX lain dan kira-kira 15 jambatan, dengan 200,000+ koin dan lebih 20 rantaian blok disokong.
  • Pasaran NFT: Pasaran NFT pelbagai rantaian, yuran sifar yang memberi pengguna akses kepada penyenaraian NFT merentasi tujuh pasaran teratas termasuk OpenSea, MagicEden, LooksRare dan Blur.
  • Web3 DeFi: Platform DeFi berkuasa yang menyokong perolehan dan staking pada kira-kira 70 protokol merentasi lebih 10 rantaian.

OKX bekerjasama dengan sebilangan jenama dan atlet terkemuka dunia termasuk juara Liga Perdana Inggeris Manchester City F.C., McLaren Formula 1, Festival Tribeca, Olimpian Scotty James, dan pemandu F1 Daniel Ricciardo.

Sebagai pemimpin membina produk teknologi inovatif, OKX percaya mencabar status quo. Syarikat baru-baru ini melancarkan kempen jenama global bertajuk, Sistem Mesti Ditulis Semula, yang menyokong paradigma baharu yang diketuai oleh teknologi diurus sendiri Web3.

Untuk ketahui lebih lanjut tentang OKX, muat turun aplikasi kami atau layari: okx.com

Penafian
Maklumat yang dipaparkan adalah semata-mata untuk tujuan pendidikan dan maklumat sahaja. Ia tidak membentuk dan tidak boleh dianggap sebagai tawaran, ajakan atau cadangan untuk berurusan dalam mana-mana produk (termasuk mana-mana NFT atau sebaliknya), atau sebagai nasihat kewangan atau pelaburan. Kedua-dua Dompet Web3 OKX dan Pasaran NFT OKX tertakluk kepada terma perkhidmatan yang berasingan di www.okx.com.