babelforce Dilantik sebagai Vendor Hebat dalam laporan Gartner® Cool VendorsTM 2023 dalam Platform Pelibatan Pelanggan yang Boleh Digubah

Penamaan Pembekal Penyejuk yang Keren mengiktiraf Jenama Inovatif, Berkesan dan Menarik

BERLIN, 3 Okt. 2023 – Platform pengalaman pelanggan (CX) berasaskan Berlin, babelforce gembira untuk mengumumkan pengiktirafan mereka sebagai Pembekal Penyejuk Keren Gartner 2023 dalam laporan Pembekal Penyejuk Keren Gartner dalam Platform Engagement Pelanggan Terkomposisi.

“Ini adalah pengiktirafan besar untuk organisasi kami,” kata Pierce Buckley, CEO dan Pengasas Bersama babelforce. “Kami melihat ini sebagai pengiktirafan utama terhadap nilai platform Tanpa Kod dalam Pengalaman Pelanggan.”

“Industri pengalaman pelanggan semakin beralih ke penyelesaian yang sangat bersepadu dan disesuaikan atau ‘terkomposisi’ yang memberi pasukan CX fleksibiliti untuk menangani apa-apa cabaran yang muncul. Dengan babelforce, kami membawa jenis penyelesaian ini kepada pelanggan kami.”

Menurut laporan tersebut “Menjelang 2025, 95% daripada perusahaan global akan menggunakan tawaran platform sebagai perkhidmatan komunikasi (CPaaS) yang membolehkan API.”1

“Saya sangat gembira bahawa Gartner telah mengiktiraf babelforce,” Buckley meneruskan.

Untuk maklumat lanjut mengenai babelforce, sila layari www.babelforce.com

1 Gartner, Pembekal Penyejuk dalam Platform Engagement Pelanggan Terkomposisi, Pankil Sheth, Lisa Unden-Farboud, Daniel O’Connell, Brian Doherty, Ajit Patankar, 5 September 2023.

GARTNER dan COOL VENDORS adalah tanda dagangan berdaftar dan tanda perkhidmatan Gartner, Inc. dan/atau sekutunya di Amerika Syarikat dan antarabangsa dan digunakan di sini dengan kebenaran. Hak cipta terpelihara.

Gartner tidak menyokong mana-mana vendor, produk atau perkhidmatan yang digambarkan dalam penerbitan penyelidikan kami, dan tidak menasihati pengguna teknologi untuk memilih hanya vendor dengan penarafan atau penentuan tertinggi. Penerbitan penyelidikan Gartner terdiri daripada pendapat organisasi penyelidikan Gartner dan tidak boleh ditafsirkan sebagai pernyataan fakta. Gartner menafikan semua waranti, tersurat atau tersirat, berkenaan penyelidikan ini, termasuk apa-apa waranti kebolehdagangan atau kesesuaian untuk tujuan tertentu.

Mengenai babelforce

babelforce adalah platform pengalaman pelanggan (CX) yang berpusat di Berlin, Jerman. Platform Tanpa Kod mereka direka untuk memudahkan dan menjadikan CX lebih fleksibel untuk perniagaan apa sahaja saiz. Dengan babelforce, syarikat boleh menggunakan alat penglibatan pelanggan berkuasa tanpa bergantung kepada pengekodan kompleks. Hasilnya adalah platform pengalaman pelanggan yang boleh diakses, mudah digunakan, dan boleh disesuaikan tanpa had.

HUBUNGI: Maklumat Hubungan:
marketing@babelforce.com