atai Life Sciences akan mengambil bahagian dalam Jefferies Inaugural Biotech CNS/Neuro Summit

NEW YORK dan BERLIN, 06 Oktober 2023 — atai Life Sciences (NASDAQ: ATAI) (“atai”), sebuah syarikat bioperubatan klinikal peringkat awal yang bertujuan untuk mengubah rawatan gangguan kesihatan mental, akan menyertai Jefferies Inaugural Biotech CNS/Neuro Summit pada 11 hingga 12 Oktober 2023.

Butiran penyertaan syarikat adalah seperti berikut:

Jefferies Inaugural Biotech CNS/Neuro Summit

Format: Sesi Perbualan Bersemuka

Tarikh dan Masa: Rabu, 11 Oktober jam 8:30 pagi ET

Lokasi: New York, NY

Siaran web sesi perbualan bersemuka syarikat akan tersedia di laman web atai di bawah Acara pada bahagian Pelabur di laman web atai: https://ir.atai.life/news-events/events/. Rakaman akan tersedia selepas acara langsung.

Mengenai atai Life Sciences

atai ditubuhkan sebagai respons kepada keperluan yang tidak dipenuhi dan kurangnya inovasi yang ketara dalam lanskap rawatan kesihatan mental. atai komited untuk membangunkan terapi inovatif dengan cekap untuk merawat kemurungan, keresahan, ketagihan, dan gangguan kesihatan mental lain.

Dengan menggabungkan sumber dan amalan terbaik, atai bertujuan untuk mempercepatkan pembangunan ubat baru secara bertanggungjawab untuk mencapai perubahan tingkah laku klinikal yang bermakna dan berpanjangan dalam pesakit kesihatan mental.

Visi atai adalah untuk menyembuhkan gangguan kesihatan mental supaya semua orang, di mana sahaja dapat menjalani kehidupan yang lebih memuaskan. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.atai.life.

Maklumat Perhubungan
Hubungi Pelabur:
IR@atai.life

Hubungi Media:
PR@atai.life