ASICRUN membawa ASIC Miners Baru dengan Teknologi Revolusioner

HONG KONG, 17 Oktober 2023 — ASICRUN baru-baru ini memperkenalkan tiga penambang kripto yang berkesan tenaga yang membantu pengguna memaksimakan keuntungan penambangan mereka. Penambang ASIC yang berdaya saing ini mampu menambang Bitcoin, Litecoin, dan Dash, menghasilkan prestasi tanpa tandingan dan kemudahan penggunaan.

Penambang Paling Berkuasa

Penambang AR1, AR2, dan EliteAR dari ASICRUN adalah penambang penambangan paling berkuasa pernah kerana kadar hash tinggi mereka. Ramai pakar industri yakin dengan kuat bahawa kadar hash penambang ini belum pernah berlaku dalam industri.

  1. Penambang AR1: Bitcoin 1050 TH/s, Litecoin/Doge 400 GH/s, Dash 20 TH/s
  2. Penambang AR2: Bitcoin 2200 TH/s, Litecoin/Doge 900 GH/s, Dash 45 TH/s
  3. Penambang EliteAR: Bitcoin 4900 TH/s, Litecoin/Doge2200 GH/s, Dash 100 TH/s

Kecermatan Tenaga dan Maksimum Keuntungan

Walaupun penambang ASICRUN mempunyai kuasa pemprosesan tinggi, penggunaan tenaga mereka sederhana. AR1, AR2, dan EliteAR mempunyai penggunaan 650 W, 1300 W, dan 2800 W, masing-masing, yang menjadi perbelanjaan tenaga bulanan antara $50 hingga $250 sahaja. Inilah faktor utama di sebalik keuntungan tinggi penambang ASICRUN.

Berikut adalah keuntungan bulanan yang dijangka untuk AR1, AR2, dan EliteAR.

Perkakasan Bitcoin Litecoin Dash
AR1 $1,897 $3,474 $3,591
AR2 $3,974 $7,813 $8,011
EliteAR $8,853 $19,700 $17,400

Kelebihan penting penambang ASICRUN yang lain ialah kemudahan penggunaannya. Berbeza dengan sebarang perkakasan penambangan lain yang direka sebelum ini, penambang dari ASICRUN tidak memerlukan pengalaman atau pengetahuan penambangan terdahulu. Ini membolehkan ramai peminat penambangan biasa memulakan penambangan kripto dengan jayanya.

Untuk memaksimakan keuntungan penambangan pelanggannya, ASICRUN menanggung kos penghantaran dan kastam untuk mereka. Produk dihantar merentasi dunia dalam masa tujuh hari sahaja. Syarikat ini juga menyediakan perlindungan jaminan meluas untuk semua masalah perkakasan dan perisian.

“Kos tenaga yang tinggi sentiasa menjadi halangan kepada penambangan untung bagi banyak orang. Jika anda bosan kehilangan masa dan wang susah duit anda pada penambang berkuasa tinggi, ASICRUN ada untuk anda. Sama ada anda pakar penambangan berpengalaman atau hanya peminat kecil, anda pasti suka menggunakan perkakasan penambangan berkuasa, ramah pengguna dan beruntung kami,” kata Matias Kotila, CTO dari ASICRUN.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://asicrun.com/

Mengenai Kami: ASICRUN ialah syarikat teknologi berpangkalan di Hong Kong dengan pelbagai pejabat di seluruh dunia. Diketuai oleh pasukan pakar industri terkenal, syarikat ini komited untuk meningkatkan ruang penambangan kripto dengan memanfaatkan kemampuan unik teknologi ASIC terkini.

Penafian: Maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini bukanlah satu tawaran pelaburan atau nasihat pelaburan, kewangan atau dagangan. Disyorkan kuat untuk mengamalkan usaha wajar (termasuk perundingan dengan penasihat kewangan profesional) sebelum melabur atau dagang saham dan kripto.

HUBUNGI: David Warner
press at asicrun.com