ZW Data Action Technologies Umumkan Perkongsian Strategik dengan Digital Life untuk Membangunkan Model AI Francais

(SeaPRwire) –   BEIJING, 05 Disember 2023 — ZW Data Action Technologies Inc. (Nasdaq: CNET) (“Syarikat”), penyedia perkhidmatan iklan dalam talian, pemasaran ketepatan, analisis data dan perkhidmatan bernilai tambah lain yang melayani pelanggan perniagaan, hari ini mengumumkan perkongsian strategik dengan Digital Life (Guangdong Hengqin) Technology Co., Ltd. (“Digital Life”), di bawah mana pihak-pihak akan bekerjasama membangunkan model AI khusus yang diubahsuai untuk industri francais. Matlamatnya adalah untuk memperkasakan keupayaan pemasaran digital dengan memanfaatkan metodologi berasaskan AI.

Tonggak perkongsian ini adalah pengintegrasian dan analisis pelbagai jenis data utama untuk membangunkan model AI khusus yang direka untuk sektor francais. Dengan menggabungkan kepakaran ZW Data selama lebih 20 tahun dalam data dan sumber dalam industri francais dengan teknologi AI Digital Life, perkongsian itu bertujuan untuk membangunkan alat bernilai. Penggunaan data jualan, data pelanggan, maklumat rantaian bekalan, kajian pasaran, maklumat balikan kempen pemasaran, data kewangan, data operasi, dan interaksi dalam talian dan mudah alih oleh kedua-dua pihak akan meningkatkan ketepatan dan kebolehpakaiannya.

Digital Life telah mencapai pencapaian yang signifikan dalam bidang AI, dengan menubuhkan kerjasama dengan Pejabat Sains dan Teknologi Hong Kong, Pusat Pengkomputeran Negara China, Universiti Sains dan Teknologi Makau, Universiti Sun Yat-sen, dan Universiti Jinan. Dengan menggunakan kerangka model bahasa besar LLM XFile dan teknologi model digital manusia terdorong XID yang dibangunkan secara bebas, kami yakin Digital Life akan memainkan peranan penting dalam membangunkan model AI untuk industri francais. Perkongsian ini bertujuan untuk liputan yang menyeluruh, meliputi analisis pasaran tepat hingga strategi pemasaran peribadi.

Versi ujian awal alat aplikasi pertama dirancang untuk dikeluarkan pada suku pertama 2024, menandakan batu loncatan pertama projek bersama ini. Dengan menggunakan model AI untuk industri francais, Syarikat mengharapkan untuk membangunkan siri alat pemasaran cekap, termasuk perkhidmatan penciptaan kandungan dan manusia digital AI, dengan itu meningkatkan kecekapan dan ketepatan dalam pengeluaran kandungan, pengambilan keputusan perniagaan, dan pengurusan selepas jualan dalam Syarikat. Dikuasakan oleh AI, Syarikat boleh memberikan pelanggan dengan arahan kreatif pemasaran dan rancangan pelaksanaan yang lebih peribadi dan disesuaikan melalui analisis dan pengintegrasian data, senario, dan kandungan yang luas. Selain itu, dengan mengotomatkan proses melalui mesin dan algoritma, ZW Data bertujuan untuk mengoptimumkan alir kerja perkhidmatan pelanggan dalam talian dan luar talian, pemasaran, jualan, dan persembahan. Peningkatan teknologi ini dijangka akan meningkatkan tahap perkhidmatan pemasaran keseluruhan, mengurangkan kakitangan jualan, dan mengurangkan kos buruh, tekanan pengurusan dan operasi yang berkaitan.

“Perkongsian kami bertujuan untuk memperkenalkan alat pemasaran AI yang memecahkan kepada industri francais, meningkatkan kecekapan pemasaran dan memberikan pelanggan pengalaman pemasaran yang lebih peribadi dan tepat. Kami melihat pengintegrasian model AI dalam industri francais sebagai terobosan teknologi dan langkah penting dalam memacu transformasi digital industri francais. Kerjasama antara ZW Data dan Digital Life membuka peluang pasaran baru, memanfaatkan transformasi digital sektor francais dan menggalakkan pertumbuhan PKS,” kata Handong Cheng, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif ZW Data.

Tentang ZW Data Action Technologies Inc.

Ditubuhkan pada 2003 dan beribu pejabat di Beijing, China, ZW Data Action Technologies Inc. (“Syarikat”) menawarkan perkhidmatan iklan dalam talian, pemasaran ketepatan, analisis data dan perkhidmatan bernilai tambah lain untuk pelanggan perniagaan. Dengan menggunakan platform perkhidmatan bersepadu, pangkalan data eksklusif dan algoritma canggih, Syarikat menyediakan penyelesaian perniagaan yang disesuaikan dan memberi kesan untuk pelanggan perniagaan kecil dan sederhana di China. Syarikat juga membangunkan aplikasi web/mudah alih dan penyelesaian perisian berasaskan blockchain untuk pelanggan.

Kenyataan Selamat

Penerbitan ini mengandungi beberapa “kenyataan prospektif” yang berkaitan dengan perniagaan ZW Data Action Technologies Inc., yang boleh dikenal pasti dengan penggunaan istilah prospektif seperti “percaya”, “jangka”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa. Kenyataan prospektif ini membabitkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui, termasuk ketidakpastian perniagaan yang berkaitan dengan pengawalseliaan kerajaan terhadap industri kami, permintaan pasaran, bergantung kepada kakitangan kunci, keperluan modal masa depan, persaingan secara amnya dan faktor-faktor lain yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada yang digambarkan di sini sebagai dijangka, dipercayai, dianggarkan atau dijangka. Sebahagian daripada risiko dan ketidakpastian ini atau akan digambarkan dengan lebih terperinci dalam penyata kami dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa. Kenyataan prospektif ini berdasarkan jangkaan dan kepercayaan ZW Data Action Technologies Inc. terhadap pembangunan masa depan dan kesan mereka terhadap Syarikat. Tidak ada jaminan bahawa pembangunan masa depan yang melibatkan ZW Data Action Technologies Inc. akan menjadi yang dijangka oleh ZW Data Action Technologies Inc. Kenyataan prospektif ini melibatkan beberapa risiko, ketidakpastian (sebahagian daripada kawalan Syarikat) atau anggapan lain yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar atau prestasi berbeza secara material daripada yang tersurat atau tersirat oleh kenyataan prospektif tersebut. ZW Data Action Technologies Inc. tidak menanggung kewajipan untuk secara awam mengemaskini atau menyemak semula kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali mungkin diperlukan di bawah undang-undang sekuriti yang berkenaan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Sherry Zheng
Weitian Group LLC
Emel: shunyu.zheng@weitian-ir.com
Telefon: +1 718-213-7386

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.