ZBAO Mengumumkan Harga Tawaran Awam Pertubuhan

(SeaPRwire) –   Shanghai, 1 April 2024 — Zhibao Technology Inc. (“ZBAO” atau “Syarikat”), syarikat InsurTech terkemuka dan berkembang pesat yang terutamanya terlibat dalam menyediakan perkhidmatan broker insurans digital melalui entiti operasi di China, mengumumkan hari ini penetapan harga untuk penawaran awam permulaan (the “Penawaran”) 1,500,000 saham biasa kelas A pada harga $4.00 setiap saham kepada awam untuk jumlah keuntungan kasar sebanyak $6,000,000 kepada Syarikat, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan penawaran.

Syarikat telah memberi pilihan selama 45 hari kepada pengendali untuk membeli sehingga 225,000 saham tambahan kelas A semata-mata untuk menampung lebihan, jika ada. Kesemua saham biasa kelas A ditawarkan oleh Syarikat. Saham biasa kelas A telah diluluskan untuk senarai di Pasaran Modal Nasdaq dan dijangka akan memulakan perdagangan pada 2 April 2024, dengan simbol “ZBAO.” Penawaran dijangka akan ditutup pada 3 April 2024, tertakluk kepada syarat penutupan biasa.

EF Hutton LLC bertindak sebagai pengendali buku tunggal tunggal untuk Penawaran.

Pendaftaran kenyataan di Borang F-1 berkaitan dengan Penawaran, sebagaimana diubahsuai, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (the “SEC”) (Nombor Fail: 333-274431) dan telah diisytiharkan sah oleh SEC pada 29 Mac 2024. Penawaran ini hanya dibuat melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada kenyataan pendaftaran sah. Prospektus awal berkaitan dengan Penawaran telah difailkan dengan SEC. Salinan prospektus akhir berkaitan dengan Penawaran, apabila tersedia, akan difailkan dengan SEC dan boleh diperolehi daripada EF Hutton LLC, 590 Madison Avenue, Aras 39, New York, NY 10022, Perhatian: Bahagian Sindiket, atau melalui emel di atau telefon di (212) 404-7002. Selain itu, salinan prospektus akhir, apabila tersedia, berkaitan dengan Penawaran boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat yang lebih lengkap mengenai Syarikat dan Penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak akan membentuk tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sekuriti ini, dan tidak akan ada jualan sekuriti ini di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Mengenai Zhibao Technology Inc.

Zhibao Technology Inc. (“Zhibao” atau “Syarikat”) ialah syarikat InsurTech terkemuka dan berkembang pesat yang terutamanya terlibat dalam menyediakan perkhidmatan broker insurans digital melalui entiti operasi (“Kumpulan Zhibao China”) di China. Model perniagaan insurans digital terbenam 2B2C (“daripada perniagaan kepada pelanggan”) ialah inovasi perniagaan Syarikat, yang diperkenalkan oleh Kumpulan Zhibao China di China. Kumpulan Zhibao China melancarkan platform broker insurans digital pertama di China pada tahun 2020, yang ditenagai oleh platform sebagai perkhidmatan (“PaaS”) milik mereka.

Zhibao telah membangunkan lebih daripada 40 penyelesaian insurans digital milik sendiri dan inovatif yang menangani pelbagai senario dalam pelbagai industri, termasuk tetapi tidak terhad kepada perjalanan, sukan, logistik, utiliti, dan perdagangan elektronik. Kumpulan Zhibao China memperoleh dan menganalisis data pelanggan, menggunakan teknologi data besar dan kecerdasan buatan untuk terus memperbaiki dan meningkatkan penyelesaian insurans digitalnya. Proses iteratif ini, selain terus memperbaiki penyelesaian insurans digitalnya, akan mengekalkan Syarikat sejajar dengan trend dan keutamaan pelanggan baharu di pasaran.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan masa depan, rancangan dan prospek, serta sebarang kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan merupakan fakta sejarah, mungkin merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “dijangka”, “berniat”, “merancang”, “mungkin”, “berpotensi”, “meramalkan”, “sepatutnya”, “sasaran” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif, walaupun bukan semua kenyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mematuhi peristiwa atau keadaan semasa atau masa depan, atau perubahan dalam jangkaan Syarikat yang timbul selepas tarikh ini, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan dengan syarat pasaran dan penyelesaian penawaran awam permulaan mengikut syarat yang dijangka atau sama sekali, dan faktor-faktor risiko yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” kenyataan pendaftaran yang difailkan dengan SEC. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi kenyataan dan mengingatkan pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada jangkaan dan menggalakkan pelabur melihat faktor-faktor tambahan yang boleh mempengaruhi keputusan Syarikat yang difailkan dengan SEC.

Maklumat Hubungan Awam:

Untuk Media dan Hubungan Pelabur
Zhibao Technology Inc.
Pejabat Hubungan Pelabur

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
Avenues Tower
1177 Avenue of the Americas, tingkat 5
New York, NY 10036
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.