Xunlei Limited Menetapkan Pengeluaran Kewangan Ketiga dan Tahunan Tidak Diaudit 2023 pada 14 Mac 2024

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Mac 07, 2024 — Xunlei Limited (“Xunlei” atau “Syarikat”) (NASDAQ: XNET), pemain terkemuka dalam perkongsian komputasi awan dan teknologi blockchain di China, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 pada 14 Mac 2024 sebelum pembukaan pasaran.

Kenyataan akhbar pendapatan akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Persidangan Akhbar

Pengurusan Xunlei akan menganjurkan persidangan akhbar pada pukul 8:00 pagi Waktu Piawai Timur Amerika Syarikat pada 14 Mac 2024 (pukul 8:00 malam, Waktu Beijing/Hong Kong), untuk membincangkan keputusan suku tahunan dan tahunan Syarikat serta perkembangan perniagaan terkini.

Pendaftaran Awal untuk Persidangan

Pendaftaran Peserta Secara Atas Talian:

Sila daftar untuk menyertai persidangan menggunakan pautan yang disediakan di atas dan hubungi 10 minit sebelum persidangan dijadualkan bermula. Sekali didaftar, peserta akan menerima emel dengan maklumat PIN peribadi dan panggilan, dan peserta boleh memilih untuk mengakses sama ada melalui Panggilan Atau Panggil Saya. Peringatan mesra bahawa “Panggil Saya” tidak berfungsi untuk nombor China.

Syarikat juga akan menyiarkan siaran audio langsung persidangan akhbar. Siaran langsung akan tersedia di . Menyusuli persidangan akhbar pendapatan, arkib persidangan akan tersedia di

Tentang Xunlei

Ditubuhkan pada 2003, Xunlei Limited (NASDAQ: XNET) adalah pemain terkemuka dalam perkongsian komputasi awan dan teknologi blockchain. Xunlei menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan merentasi peningkatan awan, blockchain, perkongsian komputasi awan dan hiburan digital untuk menyediakan pengalaman internet yang cekap, bijak dan selamat.

Hubungi:
Xunlei Limited Hubungan Pelabur

E-mel:
Tel: +86 755 6111 1571
Laman web:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.