WeTrade Group Inc’s sepenuhnya dimiliki anak syarikat dan sepenuhnya dimiliki syarikat pegangan di Tanah Besar Cina akan bersama-sama menuntut tuntutan di bawah litigasi terhadapnya

(SeaPRwire) –   Beijing, Jan. 31, 2024 — WeTrade Information Technology Limited, anak syarikat milik penuh WeTrade Group Inc.(WETG.US) di Hong Kong, dan Beijing YueShang digital Technology Group Co., LTD, anak syarikat milik penuh di China, bersama-sama mengisytiharkan:
Pengisytiharan yang dibuat oleh WeTrade Group Inc. pada 21 November 2023 bahawa dua syarikat telah dijual tidak benar. Dua syarikat akan mengemukakan saman melalui undang-undang dan menuntut pampasan ekonomi daripada WeTrade Group Inc.
Encik Hechun Wei, bekas CEO WeTrade Group Inc., juga menyatakan dalam surat penjelasannya bahawa semasa beliau menjadi CEO WeTrade Group Inc., beliau tidak menandatangani sebarang pengumuman untuk menjual dua syarikat ini.

About WeTrade Information Technology Limited

WeTrade Information Technology Limited ialah syarikat penyelidikan dan pembangunan teknologi untuk perniagaan WTPay WeTrade Group Inc. Produk inti VCard kini menjangkau 15 negara di seluruh dunia. Sementara itu, WeTrade Information Technology Limited juga merupakan rakan penting dalam perniagaan kewangan Bank Ping An.

About Beijing YueShang digital Technology Group Co., LTD
Perniagaan Beijing YueShang digital Technology Group Co., LTD termasuk YCloud, Y-Health, dan YG。

YCloud ialah sistem pintar perniagaan mikro awan berkelas global yang melayani industri perniagaan mikro global, yang memperkukuh hubungan pemasaran pengguna dan pengurusan komisen CPS melalui teknologi terkemuka dan analisis data besar. Ia juga membantu meningkatkan senario pembayaran dan meningkatkan pendapatan pelanggan melalui statistik data pelbagai saluran, pembelahan kecerdasan buatan dan pengurusan, dan sistem rantai bekalan yang dipertingkatkan. Kini, liputan YCloud dalam industri perdagangan mikro domestik jauh di hadapan.

Y-Health ialah segmen perniagaan kesihatan awam global yang terutamanya ditujukan untuk menjalankan perniagaan global untuk syarikat kesihatan. Pada masa ini, ia terutamanya memberi tumpuan kepada bidang seperti pengujian dan pencegahan wabak, kesihatan harian, dan perubatan tradisional Cina. Bermula Ogos 2022, Beijing YueShang Digital Technology Group Co., Ltd. telah melabur dalam Jiqing Biotechnology dan menubuhkan perkongsian dengan Baihui Medical, Mobilab, Zhixun Biotechnology, dan lain-lain.

YG terutamanya menyediakan alat dan sokongan teknikal untuk industri tenaga baru digital di Timur Tengah dan Asia Tengah. Pada masa ini, Beijing YueShang Digital Technology Group Co., Ltd. telah menandatangani kerjasama dengan beberapa syarikat tenaga baru tempatan, komited untuk meningkatkan negara-negara di Timur Tengah dan Asia Tengah melalui teknologi dan keluaran peralatan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
WeTrade Group Inc.
Jabatan Hubungan Pelabur
ir@WeTradegroup.net

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.