Wemade dan MYSTiC Games akan menaiktaraf permainan baharu yang sangat antaraoperasi ke WEMIX PLAY

(SeaPRwire) –   Peneraju pembangunan permainan global Wemade telah menandatangani perjanjian penaikan taraf dengan MYSTiC GAMES, studio permainan Sweden pertama untuk menaiktaraf permainan ke WEMIX PLAY, platform permainan blok rantai terbesar di dunia.

New York, NY, 05 Dis. 2023 — Peneraju pembangunan permainan global Wemade telah menandatangani perjanjian penaiktaraf dengan MYSTiC GAMES, studio permainan Sweden pertama untuk menaiktaraf permainan ke WEMIX PLAY, platform permainan blok rantai terbesar di dunia. Dengan lebih 9 juta pengguna kumulatif, WEMIX PLAY menawarkan hampir 40 permainan web3 termasuk MIR4 yang sangat berjaya dan kesinambungannya, MIR M: Vanguard dan Vagabond, MMORPG P&E terbesar di dunia; permainan kad koleksi Summoners League; dan simulasi pertanian permainan Every Farm.

  • Syarikat Sweden pertama untuk menyertai platform permainan blok rantai global WEMIX PLAY
  • Permainan RPG baru menawarkan unsur blok rantai inovatif VoYd Token, VoYd Heart dan VoYd Soul
  • Penuh interoperabiliti: VoYd Token dan NFT yang diperoleh boleh digunakan di seluruh permainan semasa dan masa depan yang dibina pada platform Catalyst MYSTiC GAMES

MYSTiC GAMES akan menaiktaraf “Call of the VoYd” dan “Heroes of the VoYd”, dua permainan pertama yang akan menawarkan keselarasan silang penuh dalam ekosistemnya yang berkembang.

“Call of the VoYd” adalah permainan ARPG Roguelite bergerak mudah dengan fokus kepada platform mudah alih dan silang platform dengan tembakan auto-aim tepat. Semakin pemain maju dalam permainan, mereka mengumpul pelbagai watak dan item, setiap satu dengan set kemahiran dan keupayaan unik.

“Heroes of the VoYd” adalah RPG mudah yang menggabungkan inti permainan yang mudah dan berkesan dengan pengambilan keputusan strategik. Pemain mesti melawan raksasa untuk menggali wira dan senjata unik yang baru.

Mereka boleh dagang, jual atau gunakan item permainan ini di dalam dan luar permainan untuk menyesuaikan watak mereka. Item ini juga boleh dipindahkan antara pemain, dan boleh digunakan dalam permainan serta diperdagangkan dan dijual.

VoYd Token, Voyd Heart, Voyd Soul
VoYd token dan NFT akan dikongsi merentasi permainan masa depan dengan token memainkan peranan penting dalam “Heroes of the VoYd”. Berfungsi sebagai mata wang dalam permainan, pemain boleh menggunakan token untuk pelbagai tujuan, tetapi fokus utama adalah menggunakan token untuk meningkatkan tahap Wira mereka.

Permainan ini menawarkan unsur blok rantai inovatif seperti VoYd Heart dan VoYd Soul yang berprestij yang menawarkan pelbagai manfaat termasuk keupayaan untuk melindungi kemajuan permainan dengan menyimpan tahap, dan membuka kandungan permainan tambahan seperti wira dan kotak. VoYd Soul juga akan termasuk peranan yang lebih besar dalam MYSTiC DAO yang akan mengurus ekosistem permainan keseluruhan.

“Kami percaya pada masa depan di mana masa dan kemahiran anda dalam permainan boleh menjadi sama bernilai seperti masa anda bekerja dan hobi lain,” kata Matthew Buxton, CEO MYSTiC GAMES. “Kami berharap masa depan yang cerah bersama.”

Mengenai WEMADE
Sebuah pemimpin industri yang diakui dengan pengalaman lebih 20 tahun dalam pembangunan permainan, WEMADE berpangkalan di Korea sedang memimpin perubahan sekali generasi kerana industri permainan beralih ke teknologi blok rantai. Platform permainan blok rantai globalnya WEMIX PLAY () menawarkan segala-galanya daripada permainan kad, teka-teki, simulasi dan strategi; kepada permainan penembak pertama orang, pertempuran royale, SNG, MOBA dan MMORPG. Selain perkhidmatan GameFi standard seperti pertukaran, staking, swap, kolam dan jambatan, WEMIX PLAY juga menawarkan pasaran untuk perdagangan NFT dan ciri Drops untuk pembangun melancarkan koleksi baru.

Mengenai MYSTiC GAMES
MYSTiC GAMES adalah kumpulan veteran industri dalam misi untuk mencipta gelombang permainan mudah alih berkesan berjuta-juta pemain. Kami memberi keutamaan kepada pemain, ramah pemain dan akan dimiliki pemain. Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Kevin Foo
pr-at-wemix.com