WEE Marketplace Meningkatkan Belanja Daring dengan Penciptaan Konten Canggih Berpandu AI

Generated background

Platform e-dagangan Dubai, WEE, mengumumkan pengintegrasian perkhidmatan AI baharu untuk penciptaan kandungan, memperkaya pengalaman membeli-belah pelanggannya.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 17 Oktober 2023  – WEE, pasaran berasas Dubai yang terkenal dengan penghantaran barangan bukan makanan dalam masa 45 minit yang menggemparkan dunia e-dagangan, sekali lagi mendorong sempadan dalam industri. Platform ini telah mengambil perkhidmatan AI yang bertujuan meningkatkan penciptaan kandungan, terutamanya disesuaikan untuk sektor kecantikan, telefon pintar, jam pintar.

Dalam dunia membeli-belah dalam talian yang cepat bergerak, kandungan yang meyakinkan dan tepat adalah penting dalam memandu keputusan pembeli. Inisiatif WEE yang baharu memanfaatkan kuasa AI untuk mencipta penerangan produk dan senarai yang menarik dengan bekerjasama dengan 24TTL, perkhidmatan AI progresif yang memperluaskan apa yang penjual boleh lakukan dengan foto produk mereka. Sistem maju ini menjamin sentuhan konsisten dan profesional, serentak mengurangkan masa yang biasanya diperlukan untuk memperkenalkan produk baharu ke pasaran.

Alat 24TTL membolehkan penciptaan imej produk dengan cara yang lebih pantas dan cekap dengan menggunakan kuasa kecerdasan buatan. Penjual WEE kini boleh memuat naik foto produk tertentu dan menambah gambaran ringkas ciri-cirinya, perkhidmatan AI akan mengambil alih. 24TTL akan secara automatik mengekstrak produk dari foto yang diberikan dan menawarkan pelbagai tema latar belakang untuk sesuai dengan idea pembentangan yang diingini. Penjual hanya perlu memuat turun imej yang dicipta dalam format yang diterima oleh WEE dan melengkapkan senarai mereka.

Ketika WEE terus mempercepatkan trajektori pertumbuhannya, pasaran sedang dengan aktif menggunakan teknologi ini dalam beberapa kategori produk terlarisnya: kecantikan, telefon pintar, dan jam pintar.

Untuk butiran lanjut mengenai WEE dan kemajuan terbarunya dalam penciptaan kandungan berasaskan AI, sila lawati https://wee.ae/.

Tentang WEE
Ditubuhkan di Dubai pada 2022, WEE ialah pasaran dalam talian terkenal dengan penghantaran ekspres 45 minit di sekitar Dubai dan penghantaran hari seterusnya bagi tempahan di seluruh Emiriah Arab Bersatu. Platform ini memastikan campuran pelbagai pilihan, kelajuan dan ketepatan bagi penggunanya.

Generated backgroundGenerated backgroundWEE Marketplace

Hubungan Media

WEE Marketplace

help@wee.ae

+971582307733

https://wee.ae/

Sumber :WEE Marketplace