UP Fintech Holding Limited akan Melaporkan Keputusan Kewangan untuk Suku Keempat dan Tahun Penuh 2023 pada 20 Mac 2024

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 11 Mac 2024 — UP Fintech Holding Limited (“UP Fintech” atau “Syarikat”) (NASDAQ: TIGR), sebuah firma broker dalam talian tumpuan kepada pelabur global, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangannya untuk suku keempat dan tahun penuh berakhir 31 Disember 2023, sebelum pasaran AS dibuka pada 20 Mac 2024.

Pengurusan UP Fintech akan mengadakan sidang media keputusan kewangan pada pukul 8:00 pagi waktu Timur AS pada 20 Mac 2024, (8:00 malam waktu Singapura/Hong Kong).

Maklumat Sidang Media:

Semua peserta yang ingin menghadiri panggilan mesti mendaftar terlebih dahulu secara atas talian sebelum mereka menerima nombor talian.

Maklumat Pendaftaran:

Sila ambil perhatian bahawa semua peserta perlu mendaftar terlebih dahulu untuk sidang media, menggunakan pautan:

Ia akan secara automatik membawa ke laman pendaftaran “UP Fintech Holding Limited Fourth Quarter and Full Year 2023 Earnings Conference Call”, di mana butiran RSVP diperlukan.

Selepas mendaftar, semua peserta akan diberikan dalam e-mel pengesahan dengan nombor talian peserta dan PIN peribadi untuk mengakses sidang media. Sila sambung 10 minit sebelum permulaan panggilan menggunakan maklumat capaian sidang media.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web sidang media akan tersedia di .

Tentang UP Fintech Holding Limited

UP Fintech Holding Limited ialah syarikat broker dalam talian tumpuan kepada pelabur global. Platform perdagangan mudah alih dan dalam talian hartanahnya membolehkan pelabor mengendalikan saham dan instrumen kewangan lain di beberapa pertukaran di seluruh dunia. Syarikat ini menawarkan produk dan perkhidmatan inovatif serta pengalaman pengguna yang lebih unggul kepada pelanggan melalui strategi “mobile first”-nya, yang membolehkannya untuk lebih berkhidmat dan mengekalkan pelanggan semasa serta menarik pelanggan baharu. Syarikat ini menawarkan pelanggan perkhidmatan broker dan tambahan nilai termasuk penempatan dan pelaksanaan perintah perdagangan, pembiayaan margin, langganan IPO, pengurusan ESOP, pendidikan pelabor, perbincangan masyarakat dan sokongan pelanggan. Infrastruktur dan teknologi maju eksklusifnya mampu menyokong perdagangan merentasi beberapa mata wang, beberapa pasaran, beberapa produk, beberapa tempat pelaksanaan dan beberapa dewan penyelesaian. Untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat, sila lawati: .

Hubungan Pelabor

UP Fintech Holding Limited
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.