Uddalak Das Beralih kepada AI, Memimpin Pemasaran di Artflow.ai

Uddalak Das

Beralih dari Web3 dan SaaS, Uddalak membawa teknik pemasaran kandungan ke platform seni AI

Bandar Raya New York, New York 27 Oktober 2023 ¬†–¬†Dalam satu kenyataan LinkedIn bulan lepas, pakar pemasaran kandungan berpengalaman Uddalak Das berkongsi perpindahannya yang menarik ke Artflow.ai, mengambil alih Pemasaran.

Dengan lebih enam tahun dalam ruang pemasaran kandungan, khusus dalam Web3 dan SaaS, Uddalak kini meneroka niche AI dengan Artflow.ai, platform yang membenarkan pengguna untuk mencipta imej dan video yang dijana AI.

Perpindahan Das datang ketika gelombang peningkatan startup AI. Kenyataan LinkedIn beliau menggambarkan minat yang mendalam untuk menjelajahi sektor yang berkembang pesat ini, dan Artflow.ai, terkenal dengan alat Actor Builder uniknya, kelihatan sesuai untuk bab baharu dalam kerjayanya.

Alat Actor Builder, ciri utama yang menonjol sebagai ciri unik Artflow.ai, membenarkan pengguna untuk mengklon wajah dan mencipta kandungan menggunakan klon digital ini, memperkenalkan cara segar dan menarik untuk mencipta kandungan digital dan berinteraksi dengan penonton.

Artflow.ai, sebagai alternatif ketara kepada Midjourney dan DALLE-3, sedang membangunkan produk untuk menawarkan ChatGPT untuk imej dan video. Actor Builder terbarunya adalah antara jenisnya dan tiada jenama lain berjaya mencapainya setakat ini dalam ruang AI, memberikannya kelebihan menarik.

Ini akan menjadi medan permainan menarik bagi Das untuk menggunakan kepakarannya dalam pemasaran. Pendekatan inovatif platform terhadap penciptaan kandungan AI, terutamanya Actor Builder, telah menarik perhatian platform seperti ProductHunt, menandakan tempatnya dalam pasaran persaingan.

Perpindahan Uddalak ke Artflow.ai dilihat komuniti sebagai langkah menjanjikan untuk meletakkan jenama sebagai pemimpin, memanfaatkan kepakaran dan pengalamannya.

Untuk maklumat lanjut mengenai Artflow.ai dan alat Actor Builder inovatifnya, lawati Artflow.ai. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perjalanan profesional Uddalak Das dan perpindahannya ke Artflow.ai, semak kenyataan LinkedIn beliau.

Media Contact

Alex Smith

*****@alexmediacompany.com

Sumber : Open Source News