Travel Genius melancarkan Geni-us, sumber perancangan perjalanan masa depan yang paling sesuai

Berikutan pelancaran SpotQuest, platform kecerdasan lokasi terkemuka untuk perniagaan hospitaliti, TravelGenius memperluaskan teknologinya kepada pengguna, menjawab semua keperluan pelancong di satu tempat.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 20 Oktober 2023 ¬†–¬†TravelGenius Pte Ltd mengumumkan pelancaran Geni-us, enjin carian perjalanan yang berkuasa yang menyediakan cadangan dan itinerari perjalanan yang bermakna, relevan dan peribadi berdasarkan pengalaman yang diingini oleh pelancong. Platform perancangan perjalanan dan penemuan berasaskan peta menggunakan teknologi revolusi untuk memahami niat perjalanan, dengan carian bahasa semula jadi bebas bentuk, menjawab semua keperluan pelancong dalam satu carian dan mengenal pasti kawasan terbaik untuk menetap. Bertindak sebagai ejen perjalanan tempatan pengguna, Geni-us.ai, kini dilancarkan dalam versi Beta, menawarkan cara bebas stres bagi pengguna untuk menukarkan semua impian perjalanan mereka kepada pengalaman yang tidak terlupa, dengan satu klik.

Berikutan pelancaran terkini SpotQuest, platform kecerdasan lokasi terkemuka untuk perniagaan hospitaliti, TravelGenius memimpin era baru inovasi berpusat manusia untuk industri perjalanan. Dengan memanfaatkan teknologi Pemprosesan Bahasa Semula Jadi (NLP) dan Pemprosesan Suara terkini serta keupayaan pemetaan maju, TravelGenius menawarkan platform kecerdasan lokasi khusus untuk keperluan unik sektor hospitaliti dan perjalanan. Dengan akses ke data eksklusif yang diurus dengan teliti, TravelGenius membolehkan pengelasan lokasi pada tahap halus, sehingga ke tahap jalan dan kawasan. Platform segala-galanya ini menawarkan penyelesaian tunggal untuk memenuhi pelbagai keperluan perniagaan perjalanan, perundingan, hotel, restoran, pelancong dan destinasi, dengan pendekatan transformasi untuk dunia perjalanan.

Membuka jalan untuk penyelesaian permainan ini untuk industri perjalanan, Hannes Bos, Pengasas TravelGenius, adalah profesional hospitaliti dengan lebih dua dekad kepimpinan industri. Mengerti cabaran industri perjalanan, Hannes sentiasa mahu mempermudahkan bagaimana orang bekerja dalam industri, dan bagaimana pelancong boleh merancang perjalanan dan mendapat manfaat maksimum daripada penginapan mereka. “Dalam tempoh dua puluh tahun yang lalu, industri perjalanan dalam talian tidak dapat mempermudahkan proses penyelidikan, perancangan dan tempahan perjalanan dengan bermakna, yang kini masih memerlukan purata 30 sesi dalam talian selama 19 hari*,” kata Hannes.

Dengan ini di fikiran, beliau telah mencipta Geni-us, platform pertama di mana pelancong kini boleh dengan mudah dan berkesan merancang untuk penginapan mereka, kerana platform binaan khusus menyediakan jawapan kepada soalan utama perjalanan “Apa yang boleh dilakukan, Bila boleh dilakukan, Di mana pergi (destinasi), Di mana menetap (Kawasan / Lokasi), dan Bagaimana untuk sampai” ke dalam antaramuka berasaskan peta tunggal. Walaupun terdapat banyak sumber, termasuk Chat-GPT dan platform berasaskan AI di mana pelancong boleh mendapatkan jawapan berskala tempatan kepada sebarang soalan sedemikian, tiada satu pun menawarkan peluang untuk menjawab semua soalan ini secara pelbagai muka yang relevan secara visual dan sangat peribadi seperti Geni-us.

Geni-us adalah satu-satunya platform cadangan perjalanan yang memproses pertanyaan rancangan perjalanan dan mentafsirkan maknanya serentak, dengan satu klik. Platform ini mengintegrasikan ribuan panduan perjalanan, ulasan penginapan, peta itinerari, dan kandungan perjalanan pakar yang diuruskan dengan teliti, menjimatkan masa penyelidikan pelancong untuk merancang perjalanan mereka, dan memastikan pengalaman perjalanan mereka sepadan dengan keinginan mereka.

Sachin Chauhan, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Teknologi TravelGenius berkata “Di Geni-us, kami membangunkan lapisan pengalaman perjalanan di mana kami merakam semua titik minat berkaitan perjalanan (Destinasi, pada tahap jalan/pantai, perkara untuk dilakukan, masa terbaik untuk bepergian, kebolehgunaan dan kedekatan, makanan, penginapan, dan lebih banyak). Kami menguruskan bilion data titik ini dan mencipta profil untuk setiap laluan perjalanan dan persona pelancong. Kemampuan kami juga untuk memasukkan pilihan makanan dan/atau keperluan diet dalam enjin carian dan cadangan perjalanan membolehkan kami memberi nasihat kepada pelancong mikro-kawasan yang mempunyai akses dan kedekatan terbaik kepada pilihan makanan mereka, di mana-mana di dunia.”

Dengan menghapuskan titik sakit pelancong, Geni-us akan memberi manfaat kepada industri perjalanan keseluruhan. Kerana merancang perjalanan bukan tentang memasukkan tarikh, menandakan kotak, atau memilih penapis, Geni-us telah membangunkan ciri percakapan unik berdasarkan gaya hidup dan kegemaran pengguna yang secara harfiah menukarkan impian perjalanan mereka menjadi realiti. Platform berasaskan suara ini membuatnya lebih mudah untuk melakukan carian perjalanan secara intuitif dan menjelajahi cadangan perjalanan pakar yang diuruskan dengan teliti. Geni-us memberdayakan pelancong untuk membuat keputusan yang yakin tentang perjalanan seterusnya, dan memberdayakan industri dengan menyediakan sumber perancangan perjalanan tunggal, cekap dan bermakna yang akan menyokong ekosistem perjalanan keseluruhan.

Hubungan Media

Impact M

marilyne@impact-m.org

http://www.impact-m.org

Sumber :Travel Genius