Tony Deoleo Cabaran Industri Kesihatan Dengan Menutup 100% Perundingan Kesihatan

Bandar Raya New York, New York 28 Oktober 2023 ¬†–¬†Oleh Firma Perhubungan Awam Deoleo

Kepentingan kesihatan fizikal diketahui oleh semua orang, bagaimanapun, tiada siapa yang boleh menerangkannya dengan lebih baik daripada pakar kesihatan fizikal Tony Deoleo. Personaliti pelbagai ini menawarkan pengetahuannya selama 21 tahun dan pengalaman sebagai pakar kesihatan fizikal melalui bukunya yang bukan sahaja boleh membantu individu tetapi juga pelatih dan peminat kesihatan fizikal yang memerlukan panduan untuk menyalurkan tenaga mereka. Tony mencabar industri kesihatan fizikal global termasuk para profesional seperti beliau untuk menyesuaikan diri dengan pendekatan kesihatan fizikal yang inovatif yang menyembuhkan nyawa.

Tony menubuhkan semula melalui bukunya bagaimana kesihatan fizikal boleh memberi kesan positif kepada kesihatan fizikal dan mental. Perundingan kesihatan fizikal yang memecahkan batu dalam bukunya boleh memperhebat industri kesihatan fizikal global yang memberdayakan masyarakat serta komuniti yang hidup di dalamnya. Selepas menjalankan lebih daripada 50,000 perundingan kesihatan fizikal, Deoleo mendapati trend kesihatan fizikal moden dan kelemahan di dalamnya. Dan kini, beliau berharap untuk membawa perubahan.

Buku ‘Closing 100% of Your Fitness Consultations’ oleh Tony Deoleo boleh didapati di Amazon untuk dibeli dan sesiapa sahaja boleh mengetahui rahsia inti kesihatan fizikal yang boleh membantu untuk menjalani kehidupan yang lebih baik ke depannya. Dapatkan Tony Deoleo di Amazon dan cipta mantra kesihatan fizikal anda.

Dapatkan salinan anda di sini sekarang menutup 100% perundingan kesihatan fizikal anda.

TRAILER RASMI MENUTUP 100% PERUNDINGAN KESIHATAN FIZIKAL ANDA

Dapatkan salinan anda di sini sekarang menutup 100% perundingan kesihatan fizikal anda.

Media Contact

Deoleo Public Relations Firm

Tdeoleo@deoleopublicrelationsfirm.com

18184581974

506 S Spring St Suite 13303, SMB 12182 Los Angeles CA 90013

https://deoleopublicrelationsfirm.com/

Sumber :Deoleo Public Relations Firm