Times BPO: Membentuk Masa Depan Penyumberan Luar dengan Inovasi dan Kecemerlangan

Syarikat Penyumberan Luar Terbaik Times BPO

Times BPO, satu peneraju perintis dalam industri penyumberan luar proses perniagaan (BPO), terus menetapkan piawaian baharu dalam inovasi dan kecemerlangan. Dengan sejarah kaya untuk menyampaikan penyelesaian unggul, Times BPO berdiri sebagai pemimpin dalam BPO global.

New Delhi, Delhi 11 Okt 2023 – Times BPO ialah syarikat penyumberan luar proses perniagaan terkemuka yang menyediakan peluang perniagaan pusat panggilan BPO kepada permulaan dan pencari perniagaan. Times BPO ditubuhkan pada tahun 2010 dan telah berkembang menjadi salah satu nama paling dipercayai dalam industri ini. Times BPO mempunyai lebih daripada 100 pelanggan di seluruh dunia dan beroperasi di beberapa lokasi, termasuk India, AS, UK, Kanada, Australia, dan banyak lagi. Misi Times BPO adalah untuk membantu pelanggannya mencapai matlamat perniagaan mereka dengan menyediakan penyelesaian inovatif, berkesan kos dan boleh dipercayai untuk memulakan, menjalankan dan mengembangkan perniagaan mereka.

Times BPO, syarikat penyumberan luar proses perniagaan terkemuka, telah mengumumkan pembukaan 25 pusat panggilan BPO di India. Pusat panggilan baharu akan menyediakan perkhidmatan BPO kepada permulaan dan pencari perniagaan seperti perkhidmatan suara dan bukan suara antarabangsa dan BPO domestik dalam pelbagai domain, seperti runcit, hospitaliti, kewangan, penjagaan kesihatan, dan banyak lagi.

Untuk meraikan pelancaran pusat panggilan baharu, Times BPO menawarkan perundingan perniagaan percuma kepada pelanggan berpotensinya. Tawaran ini termasuk:

– Dapatkan perkhidmatan/projek BPO tanpa had selama setahun

– Perundingan dan penyelesaian disesuaikan secara percuma untuk perniagaan anda

– Perundingan permulaan dan pembiayaan percuma

– Latihan dan sokongan percuma untuk ejen dan pengurus

Tawaran perniagaan percuma sah sehingga 31 Disember 2023, dan tertakluk kepada terma dan syarat.

Times BPO yakin bahawa pusat panggilan baharu akan mewujudkan lebih banyak manfaat pendapatan dan perluasan peluang perniagaan untuk pelanggan dan rakannya. Pusat panggilan baharu akan mempekerjakan lebih daripada 500 ejen yang fasih dalam bahasa Inggeris dan Hindi, serta bahasa serantau lain. Pusat panggilan baharu juga akan memanfaatkan kecerdasan buatan, automasi, dan komunikasi pelbagai saluran untuk memberikan perkhidmatan berkualiti tinggi dan kepuasan pelanggan.

Times BPO komited untuk mengambil dan melatih bakat tempatan dan memberi mereka laluan kerjaya yang memberangsangkan. Times BPO juga secara aktif terlibat dalam inisiatif tanggungjawab sosial korporat, seperti menyokong pendidikan, kesihatan, dan sebab alam sekitar dalam komuniti di mana ia beroperasi. CEO Times BPO, Encik Rohit, berkata, “Kami mahu semua orang memulakan dan menjalankan perniagaan mereka dengan jayanya. Kami gembira dapat menyediakan kepakaran kami kepada pencari peluang dan pembukaan perniagaan penyumberan luar dan perundingan kami, yang merupakan lokasi strategik bagi kami untuk berkhidmat kepada pelanggan kami di seluruh India dan luar negara. Kami yakin bahawa perniagaan baharu kami akan memberi nilai luar biasa kepada pelanggan dan rakan kongsi kami, serta mewujudkan lebih banyak pekerjaan dan peluang untuk rakyat Delhi. Kami berharap dapat bekerjasama dengan kerajaan tempatan dan pemegang kepentingan untuk menjayakan usaha ini. Kami menyediakan proses BPO kepada permulaan baharu untuk membuka BPO mereka sendiri.”

Hasilkan wang dengan times bpoBPO Perlukan Times BPOBagaimana Untuk Memulakan Perniagaan Baharu Times BPO minPenyelesaian Times BPO min

Media Contact

Times BPO

info@timesbpo.com

214/1 Janakpuri District Center

Home

Sumber: Times BPO