THXNET. umumkan Tajaan Perak di TEAMZ WEB3/AI SUMMIT TOKYO 2024

(SeaPRwire) –   TOKYO, JAPAN, 06 Feb. 2024 — THXNET. (), sebahagian THXLAB, perintis dalam ruang teknologi blockchain dan web3-sebagai-Perkhidmatan terkemuka, dengan bangganya mengumumkan Penajaan Peraknya di TEAMZ WEB3/AI SUMMIT TOKYO 2024. Acara berprestij ini, yang mengutamakan sinergi WEB3 dan AI, dijadualkan berlangsung pada 13-14 April 2024, di Toranomon Hills Forum di Tokyo.

THXNET. sedia mempamerkan kemajuan terkini dalam teknologi Web3, terutamanya Infrastruktur Blockchain Hibridnya yang perintis. Platform canggih ini adalah bukti komitmen THXNET. untuk merevolusi ruang blockchain. Sorotan pameran THXNET. adalah demonstrasi bagaimana blockchainnya boleh menyokong pemain AI dalam berintegrasi dengan aspek Web3, membuka jalan bagi kemungkinan baharu dalam teknologi digital. Selain daripada menyegerakkan sinergi antara Web3 dan AI, THXNET. juga akan mempamerkan alat canggih, sumber dan tawaran perkhidmatannya untuk menyokong perusahaan dan projek beralih ke Web3 dengan lancar melalui model Web3-sebagai-Perkhidmatan (Web3-aaS).

Dengan menyertai sidang kemuncak ini sebagai Penaja Perak, THXNET. berhasrat untuk berkongsi pandangan dan melibatkan diri dengan pemimpin industri lain dalam membentuk masa depan teknologi. Acara ini adalah platform ideal untuk THXNET. menunjukkan bagaimana penyelesaian inovatifnya menyumbang kepada landskap inovasi digital yang berkembang. THXNET. akan mempamerkan produk terbaharunya di gerai mereka di sidang kemuncak dan bersemangat untuk meneroka sinergi dan peluang bagi memulakan perjalanan Web3 dengan rakan kongsi baharu yang berpotensi.

“Kami teruja untuk membentangkan Infrastruktur Blockchain Hibrid dan alat Web3-sebagai-Perkhidmatan kami yang inovatif di TEAMZ WEB3/AI SUMMIT,” kata Aro Kondo, Pengasas Bersama & Ketua Pegawai Eksekutif di THXNET. “Teknologi kami bukan sahaja memajukan infrastruktur blockchain (Web3-aaS) tetapi juga mencipta peluang baharu untuk integrasi AI dalam ekosistem Web3. Tambahan pula, platform kami menyokong jurutera teknikal seperti Pembangun AI untuk mengintegrasikan blockchain dengan cepat ke dalam produk mereka walaupun tanpa banyak pengetahuan teknikal atau pengalaman blockchain”

THXNET. meletakkan diri sebagai penyedia Infrastruktur blockchain & Web3-aaS terkemuka Jepun seterusnya setelah melancarkan rangkaian utama blockchain Lapisan 0 dan Lapisan 1 berjaya pada Jun lalu. Baru-baru ini, syarikat itu juga telah melancarkan aplikasi mudah alih Pusat Sumber yang dinanti-nantikan THXCONNECT, portal sehenti untuk alat, API, dan saluran komunikasi bagi Pembangun untuk menavigasi infrastruktur THXNET. Tambahan pula, THXNET. mempunyai lebih 20+ kes penggunaan projek dan menyokong lebih 130,000+ dompet yang dibina di atas infrastrukturnya. TEAMZ WEB3/AI SUMMIT akan menjadi acara peluang yang sempurna bagi syarikat itu untuk bertemu lebih banyak projek dan perusahaan yang bercita-cita tinggi yang berharap untuk menceburi Web3.

TEAMZ WEB3/AI SUMMIT berjanji untuk menjadi acara penting, dengan menampilkan lebih 120 penceramah dan lebih 100 pempamer, menarik penonton global untuk membincangkan masa depan WEB3 dan AI. Penceramah terdahulu termasuk:

  • Tim Draper (Pengasas / Draper Associates)
  • Masaaki Taira (Bekas Timbalan Menteri Kabinet)
  • Yuzo Kano (Presiden / bitFlyer Blockchain, Inc.)
  • Ciara Sun (Pengasas / C2 VENTURES)
  • Hironao Kunimitsu (Pengarah Wakil / Financier, Inc.)
  • Kensuke Amo (Ketua Pegawai Eksekutif Pengurusan / Coincheck K.K.)
  • Yoshiaki Ueno (Ketua Pegawai Eksekutif / Kumpulan CDO dan Pengurus Besar / Jabatan Perancangan Korporat / Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc.)

Dan banyak lagi…

Penaja terdahulu termasuk LINE, Microsoft Jepun, IBM, Fujitsu, jenama animoca, WANDS NTV, Zaif, STEP’N, Accenture, Deloitte Tohmatsu, DMM Bitcoin, Quoine, Litecoin, HUBLOT, LOOT a DOG, Chingari dan banyak lagi…

THXNET. menjemput semua hadirin untuk melawat gerai mereka bagi meneroka masa depan integrasi blockchain dan AI.

Untuk maklumat lanjut mengenai TEAMZ WEB3/AI SUMMIT TOKYO 2024, sila layari

Untuk maklumat lanjut mengenai THXNET, sila layari laman sesawangnya:

Laman web:

Twitter / X:

LinkedIn:

HUBUNGAN MEDIA

Ken | CMO di THXNET.

E-mel:

SUMBER: THXNET. | THXLAB

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.