The Carter Firm Membantu Perniagaan Menavigasi Penjajaran dan Pertumbuhan Mampan Dengan Konsert Jelajah

Logo

Lawatan Konsert Dunia Renaissance Beyoncé dan lawatan Taylor Swift telah memberi kesan yang besar kepada perniagaan tempatan, dengan peningkatan tiga kali ganda dalam carian untuk pengangkutan, perkhidmatan kecantikan dan bar berbanding tahun lalu pada masa ini.

New York City, New York 10 Okt 2023 – Walaupun angka sebenar masih belum diketahui, adalah jelas bahawa acara seperti ini membawa kepada lonjakan ekonomi yang besar. Mengetahui bahawa ini adalah trend yang memberi kesan, The Carter Firm berada dalam kedudukan untuk membantu perniagaan bersaiz kecil hingga sederhana untuk memposisikan pertumbuhan mampan melalui bimbingan undang-undang.

Ditubuhkan pada tahun 2020, The Carter Firm mengkhusus dalam pembentukan dan rundingan kontrak, perlindungan tanda dagangan & hak cipta, dan pembentukan entiti perniagaan. Isaro Carter, Pengasas The Carter Firm, mendapat kedudukan dalam bidang undang-undang sebagai intern pada tahun 2014 dengan VP Records, sebagai komponen utama untuk draf kontrak, semakan, dan rundingan. Berijazah alumni Universiti New York dan Sekolah Undang-Undang Brooklyn, Cik Carter juga memegang keahlian terkemuka dengan Persatuan Peguam Negeri New York, Seksyen Undang-Undang Hiburan & Sukan, dan Persatuan Peguam Bandar Raya New York.

Baru-baru ini dianugerahkan Geran Kemajuan BOSS Network dan Sage Invest pada bulan Februari 2023, The Carter Firm bercadang untuk mengembangkan usaha pemasaran dan membantu lebih banyak perniagaan kekal relevan, berkesan, dan mampan untuk memaksimumkan pendapatan mereka. “Adalah sangat penting, terutama bagi entiti dan usahawan yang baru muncul, untuk mewujudkan dan memupuk struktur yang membolehkan mereka berkembang dalam persekitaran yang menguntungkan,” kata Cik Carter. “Lawatan konsert ini, dan acara-acara lain, jelas menunjukkan ekosistem di mana perniagaan kecil boleh mendapat manfaat yang besar, dengan bimbingan undang-undang dan sumber undang-undang yang diperlukan. The Carter Firm adalah aset penting untuk pembangunan yang diperlukan itu.”

Pencapaian terbaru untuk The Carter Firm termasuk jemputan eksklusif ke Majlis Makan Tengah Hari Kesan Perniagaan Kecil Parade Hitam (seiring dengan Yayasan BeyGood) dan jemputan sebagai panelis untuk acara Pendidikan Undang-Undang Berterusan (CLE) Persatuan Peguam Amerika Haiti New York: Menganalisis Pembelaan Penggunaan Adil dalam Undang-Undang Muzik.

The Carter Firm terus berkembang dengan pesat dan berharap untuk pengembangan selanjutnya dalam komuniti perniagaan/inovatif/kreatif/artis/pengaruh bersaiz kecil-sederhana; rancangan sedang dijalankan untuk kerjasama dan kolaborasi masa depan, termasuk tajaan beg hadiah untuk Majlis Rangkaian 9 Oktober You’re WORTHY, yang dianjurkan oleh Cara Pressley di Richmond, Virginia; dengan penyertaan untuk beg hadiah selebriti kepada Jada Pinkett Smith.

Untuk maklumat lanjut mengenai The Carter Firm, sila layari https://www.carterlawfirm.co

Kontak Media

Pengurusan Monique Lewis

*****@gmail.com

Sumber: The Carter Firm