Tawaran Halloween: WHMCS Global Services Potong 40% Modul OVH SOYouStart – Kimsufi!

Mohali, Punjab 27 Oktober 2023  –  WHMCS Global Services telah memperkenalkan Halloween Extravaganza mereka. Untuk tempoh terhad, pelanggan akan mendapat manfaat daripada potongan hebat 40% pada Modul WHMCS OVH SOYouStart dan Kimsufi.

Pengumuman menarik ini bertepatan dengan musim Halloween, menggabungkan kesenangan cuti itu dengan manfaat nyata bagi mereka dalam sektor perhostingan web dan IT. WHMCS Global Services, terkenal dengan perkhidmatan cemerlang dan modul terkini mereka, menawarkan promosi ini sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan berharga mereka dan untuk menarik perniagaan baru yang mencari untuk mengoptimumkan operasi mereka.

Ciri-ciri OVH SoYouStart dan Kimsufi

-Pemrosesan automatik
– Sokongan ACL
– Status Pemasangan
– Kawalan kuasa
– Pemipingan E-mel Label Putih
– Penonton KVM

Gunakan Kod Diskaun: HALLOWEEN40

Kesahan Jualan: 25 Okt hingga 1 Nov 2023

“Modul WHMCS kami untuk OVH SOYouStart dan Kimsufi direka untuk mempermudah pengurusan perhostingan dan domain. Pada Halloween ini, kami ingin menawarkan sesuatu yang luar biasa kepada pelanggan kami, menjadikannya lebih mudah bagi mereka untuk mengakses dan mendapat manfaat daripada alat-alat premium kami. “Kata Encik Manvinder Singh di WHMCS Global Services.

Tentang WHMCS Global Services

WHMCS Global Services ialah pembekal utama modul dan penyelesaian WHMCS, melayani penyedia perhostingan web di seluruh dunia. Dengan julat modul yang luas, perkhidmatan penyesuaian dan sokongan pelanggan yang cemerlang, WHMCS Global Services membantu perniagaan untuk mengotomatkan dan mempermudah operasi perhostingan web mereka, meningkatkan kecekapan dan kepuasan pelanggan.

Hubungan Media

WHMCS Global Services

bayashimanshu@gmail.com

https://whmcsglobalservices.com/

Sumber :W