Syarikat Perdagangan Pembungkusan Triveni akan menyertai Gulfood Manufacturing 2023

Gulfood Manufacturing 2023

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 6 Okt 2023 ¬†–¬†Triveni Packaging Trading Company LLC, pembekal penyelesaian pembungkusan terkemuka di rantau Timur Tengah dan Afrika Utara (MEASA), mengumumkan penyertaannya dalam Gulfood Manufacturing 2023, acara pemprosesan dan pembungkusan makanan dan minuman terbesar di rantau ini. Acara ini akan diadakan dari 7 hingga 9 November 2023 di Pusat Dagangan Dunia Dubai.

Triveni Packaging akan mempamerkan pelbagai penyelesaian pembungkusan inovatif dan mampan di acara ini, termasuk:

Penyelesaian pembungkusan makanan: Triveni Packaging menawarkan pelbagai penyelesaian pembungkusan makanan, termasuk pembungkusan fleksibel, pembungkusan kaku, dan pembungkusan logam. Penyelesaian pembungkusan makanan syarikat ini direka untuk memenuhi keperluan pelbagai industri makanan dan minuman, termasuk tenusu, daging, ayam, makanan laut, dan gula-gula.

Penyelesaian pembungkusan minuman: Triveni Packaging juga menawarkan pelbagai penyelesaian pembungkusan minuman, termasuk botol PET, botol kaca, dan tin. Penyelesaian pembungkusan minuman syarikat ini direka untuk memenuhi keperluan pelbagai industri minuman, termasuk minuman ringan berkarbonat, jus, air, dan bir.

Penyelesaian pembungkusan farmaseutikal: Triveni Packaging juga menawarkan pelbagai penyelesaian pembungkusan farmaseutikal, termasuk blister, botol, dan vial. Penyelesaian pembungkusan farmaseutikal syarikat ini direka untuk memenuhi keperluan ketat industri farmaseutikal.

Triveni Packaging teruja menjadi sebahagian daripada Gulfood Manufacturing 2023, acara pemprosesan dan pembungkusan makanan dan minuman paling penting di rantau MEASA. Ini adalah peluang besar bagi kami untuk berkongsi penyelesaian pembungkusan inovatif dan mampan kami dengan audiens global. Kami menantikan untuk bertemu dengan pelanggan semasa dan berpotensi di acara ini untuk membincangkan keperluan pembungkusan mereka.

Sertai kami dari 7 – 9 November 2023 di Pusat Dagangan Dunia Dubai untuk perhimpunan paling signifikan dalam jenisnya di rantau MEASA. Dewan No: 4, Stand No: C4-17 & B4-18

Mengenai Triveni Packaging Trading Company LLC

Triveni Packaging Trading Company LLC adalah pembekal penyelesaian pembungkusan terkemuka di Timur Tengah dan Afrika Utara (MEASA). Syarikat ini menawarkan pelbagai penyelesaian pembungkusan untuk makanan dan minuman, farmaseutikal, dan industri lain. Triveni Packaging komited untuk menyediakan pelanggan-pelanggannya dengan penyelesaian pembungkusan inovatif dan mampan yang memenuhi keperluan khusus mereka.

Mengenai Gulfood Manufacturing

Gulfood Manufacturing adalah acara pemprosesan dan pembungkusan makanan dan minuman terbesar di Timur Tengah dan Afrika Utara (MEASA). Acara ini diadakan setiap tahun di Dubai dan menarik lebih 97,000 pengunjung dari lebih 190 negara. Gulfood Manufacturing adalah peluang besar bagi pengilang, pemproses, dan pembekal pembungkusan makanan dan minuman untuk mempamerkan produk dan perkhidmatan mereka kepada audiens global.

Untuk butiran lanjut layari laman web kami:

Home

Media Contact

Triveni Packaging Trading Co. LLC

mail@triveni.ae

+971 50 6461162

71, Ground Floor, Schon Business Park, DIP-1, P.O. BOX: 14204, DUBAI, UAE

Home

Sumber: Triveni Packaging Trading Co. LLC