Superblock akan Menyediakan Laporan Bulanan Blockchain pada Bloomberg Terminal

(SeaPRwire) –   SEOUL, South Korea, Jan. 29, 2024 — Superblock, penyumbang utama protokol ‘Over’, menyediakan laporan wawasan blockchain ke Bloomberg Terminal. Superblock mengumumkan pada 29 Januari, “Setiap bulan, kami akan menyediakan laporan blockchain yang mengandungi pandangan Superblock di Bloomberg Terminal.”

Superblock akan memulakan dengan laporan topik ‘Analisis Penyelesaian Rollup’ dan akan mempersembahkan laporan blockchain yang menarget pasaran global setiap bulan. Rollup, penyelesaian Layer 2 yang utama, secara berkesan menangani skalabiliti blockchain. Dengan menggabungkan kaedah seperti Optimistic dan Rollup ZK, ia meningkatkan kelajuan transaksi dan menurunkan kos.

Bloomberg Terminal adalah penyelesaian terkemuka di dunia untuk penyelidikan perniagaan dan kewangan global, alat analisis, data, dan berita pasaran dan industri, yang digunakan oleh institusi kewangan, agensi kerajaan, dan syarikat di seluruh dunia. Terminal menyediakan maklumat mengenai pelbagai kelas aset, dari pendapatan tetap ke ekuiti, pertukaran asing ke komoditi, dan derivatif ke aset kripto.

Ben (Jae-Yun) Kim, CEO Superblock, berkata, “Blockchain adalah teknologi yang mencipta pasaran kewangan baru dan menjadikan pasaran lebih cekap. Kami berharap laporan blockchain Superblock akan banyak digunakan untuk memberikan pengalaman dan manfaat praktikal kepada orang ramai.”

Hubungi:

Superblock

David Kim, Pengarah Pemasaran

Tel.: +82 10-4330-2540

Email: david@superblock.xyz

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.