Sunrise Reiterates Headquarter Address in China, Located in Zibo City, Shandong Province

(SeaPRwire) –   ZIBO, China, 10 April 2024 – Sunrise New Energy Co., Ltd. (“Sunrise”, “Syarikat”, “kami” atau “kita”) (NASDAQ: EPOW), hari ini mengulangi bahawa alamat ibu pejabatnya di China kekal konsisten dengan alamat yang diberikan dalam FORM 6-K yang dikeluarkan pada Julai 2022, iaitu Bilik 703, Zon Barat, Bangunan R & D, Taman Industri Keusahawanan Sains dan Teknologi Zibo, No. 69, Jalan Sanying, Daerah Zhangdian, Bandar Zibo, Wilayah Shandong, PRC. Pemindahan ini dari Bilik 208, Bangunan 1, No. 28 Jalan Houtun, Daerah Haidian, Beijing, PRC.

Mengenai Sunrise New Energy Co., Ltd

Beribu pejabat di Zibo, Wilayah Shandong, China, Sunrise New Energy Co., Ltd., melalui usahasama, terlibat dalam pembuatan dan jualan bahan anoda grafit untuk bateri litium ion. Usahasama syarikat telah menyiapkan pembinaan loji pembuatan dengan kapasiti pengeluaran 50,000 tan di Wilayah Guizhou, China. Loji beroperasi dengan menggunakan elektrik murah daripada sumber boleh diperbaharui, yang membantu menjadikan Sunrise New Energy sebagai pengeluar bahan anoda grafit berkos rendah dan berimpak rendah terhadap alam sekitar. Encik Haiping Hu, pengasas dan CEO Syarikat, merupakan perintis utama untuk industri bahan anoda grafit di China bermula pada tahun 1999. Pasukan pengurusan Syarikat juga terdiri daripada pakar dengan tahun pengalaman dan rekod kejayaan yang kukuh dalam industri bahan anoda grafit. Selain itu, Syarikat juga mengendalikan platform perkongsian pengetahuan di China. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di . Syarikat mengekalkan akaun Twitter (@sunrisenewener1) untuk mengemaskini pelabur terhadap perkembangan terkini Syarikat.

Kenyataan pandangan ke hadapan

Beberapa kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan Syarikat merupakan kenyataan pandangan ke hadapan seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Tanggungjawab Sivil untuk Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Kenyataan pandangan ke hadapan termasuk kenyataan tentang rancangan, matlamat, strategi, peristiwa masa depan, keputusan yang dijangka, andaian dan apa-apa kenyataan faktual yang belum berlaku. Mana-mana perkataan yang merujuk kepada “mungkin”, “akan”, “hendak”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “menganggarkan” atau mana-mana perkataan tidak faktual yang serupa, harus dianggap sebagai kenyataan pandangan ke hadapan. Disebabkan pelbagai faktor, keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada keputusan sejarah atau kandungan yang dinyatakan dalam kenyataan pandangan ke hadapan ini. Faktor-faktor ini termasuk tetapi tidak terhad kepada objektif strategik syarikat, rancangan masa depan syarikat, permintaan pasaran dan penerimaan pengguna terhadap produk atau perkhidmatan syarikat, kemas kini teknologi, reputasi dan jenama syarikat, kesan persaingan industri dan tawaran, dasar dan peraturan berkaitan, naik turun ekonomi makro China, keadaan pasaran antarabangsa berkaitan, dan risiko dan andaian berkaitan lain yang didedahkan dalam Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F yang diterbitkan di laman web SEC. Memandangkan faktor di atas dan sebab berkaitan lain, kami menggalakkan pelabur melawat laman web SEC dan mempertimbangkan faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan operasi masa depan Syarikat. Syarikat tidak berkewajipan untuk membuat pindaan awam kepada perubahan dalam kenyataan pandangan ke hadapan ini kecuali diperlukan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Syarikat:
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:
Telefon: +86 4009919228

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.