Sunlands Technology Group akan Melaporkan Keputusan Kewangan Tahun Penuh dan Suku Keempat 2023 pada Jumaat, 22 Mac 2024

(SeaPRwire) –   Panggilan untung bagi suku tahun keempat dan tahun penuh 2023 dijadualkan pada hari Jumaat, 22 Mac 2024 jam 7:00 pagi ET

BEIJING, 6 Mac 2024 — Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), pemimpin dalam pendidikan pasca-menengah dan profesional dalam talian di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku tahun keempat dan tahun penuh yang tidak diaudit bagi tahun 2023 pada hari Jumaat, 22 Mac 2024, sebelum pembukaan pasaran Amerika Syarikat.

Pasukan pengurusan Sunlands akan menganjurkan panggilan konferensi pada jam 7:00 pagi Masa Timur AS, (7:00 petang Beijing/Hong Kong) pada 22 Mac 2024, mengikuti pengumuman keputusan suku tahun.

Bagi peserta yang ingin menyertai panggilan, sila akses pautan yang disediakan di bawah untuk melengkapkan pendaftaran dalam talian 30 minit sebelum masa permulaan panggilan yang dijadualkan. Selepas pendaftaran, peserta akan menerima butiran untuk panggilan konferens, termasuk nombor sambungan, PIN peribadi dan e-mel dengan arahan terperinci untuk menyertai panggilan konferens.

Pautan Pendaftaran:

Selain itu, siaran langsung web dan arkib panggilan konferens juga akan tersedia di bahagian Hubungan Pelabur di laman web Sunlands di https://ir.sunlands.com/.

Mengenai Sunlands

Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), dahulunya dikenali sebagai Sunlands Online Education Group, ialah pemimpin dalam pendidikan pasca-menengah dan profesional dalam talian di China. Dengan platform siaran langsung satu ke banyak, Sunlands menawarkan pelbagai kursus ijazah dan diploma pasca-menengah serta kursus profesional dalam talian dan kandungan pendidikan, termasuk pelbagai kursus minat, untuk membantu pelajar mempersiapkan peperiksaan kelayakan profesional dan memperoleh kemahiran profesional. Pelajar boleh mengakses perkhidmatan Syarikat sama ada melalui aplikasi PC atau mudah alih. Platform dalam talian Syarikat membudayakan persekitaran pembelajaran interaktif peribadi dan perpustakaan tawaran kandungan pendidikan yang menyesuaikan diri dengan kebiasaan pembelajaran pelajarnya. Sunlands menawarkan pendekatan unik kepada penyelidikan dan pembangunan pendidikan yang mengorganisasi kandungan subjek ke dalam Pokok Hasil Pembelajaran, sistem pengurusan pengetahuan eksklusifnya. Sunlands mempunyai pemahaman mendalam tentang keperluan pendidikan calon pelajarnya dan menawarkan penyelesaian yang membantu mereka mencapai matlamat mereka.

SUMBER: Sunlands Technology Group

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi: 

Sunlands Technology Group 
Hubungan Pelabur
E-mel: sl-ir@sunlands.com