Sumeru Digital Melancarkan Penyelesaian Berasaskan Blockchain Pertama Industri untuk Membasmi Penghilangan Tawaran Hantu

Sumeru Digital Solutions Logo 2

Memanfaatkan Hyperledger Fabric, Platform Revolusioner Membawa Ketelusan dan Skalabilitas Tanpa Preseden untuk Memerangi Penghilangan Pekerja dan Calon

Bengaluru, Karnataka 5 Okt 2023  – Sumeru Digital, pelopor dalam pembangunan perisian dan teknologi Web 3.0, telah mengumumkan pelancaran beta platform Penghilangan Tawaran Pemecah Rekod industri. Ini menandakan penggunaan teknologi blockchain yang pertama di industri, khususnya Hyperledger Fabric, untuk menangani secara komprehensif isu-isu penghilangan calon, penghilangan pekerja, dan peninggalan pekerjaan yang meluas.

Kos Tersembunyi Penghilangan: Krisis dalam Angka

Kajian terkini menunjukkan bahawa hampir 40% majikan telah menjadi mangsa penghilangan calon, yang menyebabkan kerugian kewangan purata sebanyak $4,000 bagi setiap posisi yang dihilangkan. Kos tidak ketara, seperti semangat yang merosot dan tekanan yang meningkat dalam kalangan pasukan pengambilan, sama membimbangkannya. Kerosakan reputasi boleh berpanjangan, mempengaruhi keupayaan organisasi untuk menarik bakat terbaik pada masa depan.

Blockchain: Permainan Penentu dalam Menangani Penghilangan

Buat pertama kalinya dalam industri, Sumeru Digital memanfaatkan kekuatan Hyperledger Fabric, rangka kerja blockchain yang menawarkan skalabiliti dan ketelusan yang tidak tertandingi dan mampu mengendalikan sebarang jumlah transaksi. Pendekatan inovatif ini memastikan:

  • Rekod yang tidak berubah: Setelah peristiwa direkodkan, ia tidak boleh diubah, memastikan integriti data.

  • Ketelusan: Semua pihak berkepentingan dengan kebenaran yang betul boleh melihat data, membawa tahap ketelusan baru ke proses pengambilan.

  • Skalabiliti: Seni bina teguh Hyperledger Fabric boleh skala untuk menampung sebarang jumlah transaksi, menjadikannya penyelesaian yang berorientasikan masa depan.

Ciri-ciri Platform Penghilangan Tawaran

  • Laporkan Penghilangan Calon: Ciri ini membolehkan majikan dan perekrut untuk mendokumenkan insiden, mempertanggungjawabkan calon dan berkhidmat sebagai rujukan berharga untuk syarikat lain.

  • Cari Skor Kepercayaan Calon: Majikan boleh memperoleh wawasan tentang sejarah penghilangan kerja calon, membolehkan keputusan pengambilan kerja yang lebih maklum.

  • Lihat Sejarah Calon pada Blockchain: Platform ini menggunakan teknologi blockchain izin untuk menyimpan dan mengesahkan dokumen penting seperti Sejarah Pekerjaan, Surat Pengalaman, dan Surat Pelepasan, menghapuskan keperluan untuk semakan latar belakang yang mahal dan memakan masa.

Percubaan Percuma untuk Masa Terhad

Platform Penghilangan Tawaran kini berada dalam fasa alfa-beta, dan percubaan percuma tersedia untuk pengguna awal. Perniagaan, Organisasi, dan Perekrut dijemput untuk mengalami manfaat penyelesaian pemecah rekod ini.

Untuk maklumat lanjut dan untuk mendaftar untuk percubaan percuma, lawati Platform Penghilangan Tawaran.

Juga, lawati laman Sumeru Digital untuk maklumat lanjut mengenai syarikat dan produk lain.

offer ghosting sumeru digital logoSumeru digital offer ghosting mobile

Kontak Media

Sumeru Digital

*****@sumerudigital.com

8971227735

2nd Floor Samvit, Near Art of Living International Center, Kankapura Road, Udaypura, Bangalore – 560082, Karnataka, India

Home

Sumber: Sumeru Digital