StudioLX Menawarkan Penjimatan Seluruh Tapak untuk Sebarang Projek Pemulihan atau Pemodenan

Northbrook, Illinois Oktober 24, 2023 ¬†–¬†Sedikit orang tahu bahawa pancuran terdiri daripada tiga bahagian, semua yang boleh ditukar sebagai diperlukan atau diingini. Andre Jouran, pemilik StudioLX, kini menawarkan harga khas untuk penutup pancuran, pintu dan panci Mimpi StudioLX.

Pelanggan boleh memilih penutup pancuran Mimpi StudioLX untuk menyesuaikan sebarang ruang dan hiasan. Individu boleh memilih pelbagai pilihan dengan garis bersih dan gaya Eropah untuk mengakomodasi kedudukan sudut dan tradisional dalam bilik mandi. Penutup pancuran ditawarkan dalam gaya bingkai, separa bingkai, dan tanpa bingkai dengan pintu tradisional, sudut, dan tutup pusat.

Julat penutup pancuran yang tersedia dan akaban membuat mengemaskini atau memulihkan mana-mana bilik mandi menjadi mudah. Pelapis tahan karat dan air mengelakkan tugas pembersihan berat. Penutup pancuran sama bersesuaian di mana-mana lokasi yang mempunyai saluran dan sambungan paip air panas dan sejuk yang sesuai.

Apabila individu memutuskan untuk memasang pancuran baru, mereka sering mendapati bahawa dinding mereka tidak tepat satah. Pintu pancuran Mimpi StudioLX menggunakan kejuruteraan canggih, membolehkan sehingga satu inci penyesuaian untuk mengimbangi masalah biasa ini. Individu boleh memilih gaya bergeser atau berpintal, bersama-sama dengan pintu pusat yang boleh dipasang untuk dibuka ke kanan atau kiri. Kaca bertekanan memberikan kekuatan dan kebolehtahan

Sebuah panci pancuran Mimpi StudioLX melengkapkan sebarang pemasangan. Ia merupakan “lantai” pancuran. Setiap panci dipasang dengan cerun sedikit. Ia mengarahkan air dan membolehkannya mengalir dengan mudah ke saluran paip. Sebuah panci pancuran ialah permukaan tahan air yang melindungi lantai dan sublantai.

StudioLX ialah pembekal utama perabot mewah untuk mereka dengan gaya yang berdiskriminasi. Syarikat itu menawarkan penghantaran percuma untuk semua tempahan dan pelanggan akan menikmati 10 peratus tambahan semasa jualan seluruh syarikat. StudioLX juga menawarkan pembiayaan Affirm. Laman web syarikat itu sepenuhnya boleh dicari mengikut ciri, penjual terbaik atau produk baru. Jualan seluruh syarikat menawarkan peluang untuk penjimatan yang ketara untuk projek pemulihan atau untuk mengemaskini atau meningkatkan mana-mana bilik mandi.

Mengenai StudioLX

StudioLX menawarkan pilihan produk perabot rumah dan jenama yang hebat termasuk perabot, pencahayaan dan aksesori. Sambung dengan kami di Facebook, Instagram, Twitter, dan Pinterest.

Hubungan Media

StudioLX

marc@studiolx.com

888-423-5959

425 Huehl Rd., Unit 4B Northbrook, IL 60062

https://studiolx.com

Sumber :StudioLX