SphereX, sebuah pertukaran kripto terdesentralisasi, mendapat pelaburan besar daripada SNZ, mengukuhkan sokongan

(SeaPRwire) –   Singapura, 28 Februari 2024 — , sebuah pertukaran mata wang kripto terdesentralisasi (DEX) yang merintis, dengan sukacitanya mengumumkan penambahan berjaya ke pusingan pembiayaan terbarunya, yang menyaksikan pelaburan ketara daripada penyokong terkemuka dalam ruang blockchain: Pelaburan daripada SNZ datang selain sokongan ketara yang sedia disediakan oleh , mengesahkan lagi visi dan misi SphereX dalam ekosistem kewangan terdesentralisasi (DeFi) yang sedang berkembang pesat.

SphereX bertujuan untuk merevolusikan perdagangan terdesentralisasi dengan menawarkan platform yang licin dan mudah difahami yang memberi keutamaan kepada pengalaman pengguna sementara mengekalkan prinsip asas pendesentralisan, keselamatan, dan ketelusan. Dengan sokongan SNZ dan Fundamental Labs, SphereX berada dalam kedudukan yang baik untuk mempercepat usaha pembangunannya dan membawa visi DEX generasi seterusnya ke peringkat realisasi.

Pelaburan daripada SNZ menggariskan keyakinan yang semakin meningkat terhadap pendekatan inovatif SphereX terhadap perdagangan terdesentralisasi. SNZ, sebuah firma pelaburan blockchain terkemuka yang dikenali untuk pelaburannya dalam teknologi merosakkan status quo, melihat potensi besar SphereX untuk muncul sebagai DEX terakhir dalam landskap DeFi.

“Kami percaya SphereX mempunyai bahan untuk menjadi DEX terakhir dalam ekosistem DeFi,” kata Keith Chen, Pengarah Urusan SNZ Holding. “Diketuai oleh pasukan berpengalaman dan berpengalaman, SphereX bersedia untuk menangani keperluan pasaran yang berkembang dan menyediakan pengalaman perdagangan yang lebih unggul kepada pengguna web3.”

“Kami gembira menerima SNZ menyertai kami sebagai pelabur strategik,” kata Kaimin Hu, CEO SphereX. “Sokongan mereka, bersama-sama dengan Fundamental Labs, mengesahkan lagi misi kami untuk menakrifkan semula perdagangan terdesentralisasi. Dengan sokongan mereka, kami yakin dalam keupayaan kami untuk menyampaikan produk sebenar yang memenuhi keperluan landskap pasaran yang berkembang dan menyediakan pengalaman perdagangan benar-benar luar biasa kepada pengguna web3.”

Pelaburan daripada SNZ datang pada masa yang kritikal bagi SphereX kerana ia terus mendapat momentum dan memperluaskan kehadirannya dalam komuniti DeFi. Dengan asas yang kukuh sokongan dan visi jelas untuk masa depan, SphereX bersedia untuk memberikan kesan besar ke atas ruang kewangan terdesentralisasi.

Untuk maklumat lanjut mengenai SphereX dan platform perdagangannya yang terdesentralisasi, sila lawati .

Mengenai SphereX

SphereX adalah pertukaran mata wang kripto terdesentralisasi yang direka untuk menyediakan pengguna dengan platform lebih selamat, cekap dan mudah digunakan untuk perdagangan aset digital. SphereX mempamerkan kombinasi unik keupayaan yang termasuk penyesuaian luar talian untuk pelaksanaan perdagangan laju kilat, penyelesaian dalam talian untuk keselamatan yang dipertingkatkan, dan perdagangan margin silang untuk mengoptimumkan penggunaan modal. Untuk maklumat lanjut mengenai SphereX, lawati , dan untuk berita terkini, berita dan promosi, ikuti SphereX di dan .

Mengenai SNZ

SNZ adalah syarikat pelaburan kripto-asli, didorong kajian dengan lebih 200 portfolio. Aktif sejak 2014, di luar pelaburan, pasukan SNZ telah komited kepada pembinaan komuniti dan inkubasi, terutamanya sebagai salah satu penyokong awal Ethereum di Asia, dan rakan kongsi strategik untuk projek barat (contohnya Chainlink) untuk meluaskan di Asia.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: nickolas.hoog di bitmart.com