SPARTA AG Umumkan Penyampaian Laporan Amaran Awal

(SeaPRwire) –   HEIDELBERG, Jerman, 04 Dis 2023 — Pada 29 November 2023, 2,000,000 waran yang dipegang oleh SPARTA AG (“SPARTA”) dengan harga pelaksanaan AS$0.20 setiap waran telah tamat tempoh. Waran yang tamat tempoh mewakili 2.25% saham yang dikeluarkan dan beredar, sebelum tamat tempoh dan dengan anggapan pelaksanaan waran.

Segera sebelum tamat tempoh waran, SPARTA memegang 6,901,500 Saham dan 3,000,000 waran, mewakili 11.13% saham yang dikeluarkan dan beredar, dengan anggapan pelaksanaan waran. Segera selepas tamat tempoh waran, SPARTA memegang 6,901,500 Saham dan 1,000,000 waran, mewakili 9.09% saham yang dikeluarkan dan beredar, dengan anggapan pelaksanaan waran.

Menurut undang-undang sekuriti yang berkenaan, SPARTA mungkin, dari semasa ke semasa dan pada bila-bila masa, memperoleh Saham tambahan dan/atau sekuriti ekuiti, hutang atau sekuriti lain (secara kolektif, “Sekuriti”) Penerbit di pasaran terbuka atau selain itu, dan SPARTA mereservasi hak untuk melepaskan sebarang atau semua Sekuritinya di pasaran terbuka atau selain itu pada bila-bila masa dan dari masa ke semasa, dan terlibat dalam transaksi yang serupa berhubung Sekuriti, bergantung kepada keadaan pasaran, perniagaan dan prospek Penerbit serta faktor-faktor lain yang relevan.

SPARTA ditubuhkan di bawah undang-undang Jerman dan perniagaan utamanya ialah melabur dana sendiri.

Untuk butir-butir lanjut berkaitan perkara di atas sila rujuk Laporan Amaran Awal yang difailkan menurut undang-undang sekuriti yang berkenaan, salinan boleh didapati di bawah profil Syarikat di laman SEDAR di www.sedar.com, atau boleh diperoleh daripada SPARTA AG, Philipp Wiedmann (Ahli Lembaga), +49 6221 6492441, info@sparta.de.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.