SNPIT Snap to Earn Telah Dilancarkan di Bursa Kripto Gate.io dan MEXC

(SeaPRwire) –   Perdagangan tersedia di lebih daripada 170 negara di seluruh dunia untuk mempercepat lagi penerimaan secara besar-besaran

Tokyo, Jepun , 24 Jun 2024 — GALLUSYS Ltd. telah mengumumkan bahawa SNPIT Token, token asli untuk permainan Snap to Earn SNPIT yang dibangunkan bersama Turingum K.K, telah dilancarkan di bursa kripto global MEXC dan Gate.io pada 20 Jun 2024.

Tentang Gate.io

Bursa kripto Gate.io adalah platform pertukaran untuk aset kripto (mata wang kripto) yang ditubuhkan pada tahun 2013. Platform ini menyokong perdagangan beberapa ratus aset kripto, dan menawarkan tahap keselamatan yang tinggi, menyediakan dompet multisig dan KYC.

Gate.io menyediakan perdagangan spot, perdagangan margin, perdagangan niaga hadapan, dan menampilkan pelbagai format perdagangan, serta mengkhususkan diri dalam penjualan token untuk projek baharu.

Tentang MEXC

MEXC adalah platform pertukaran untuk aset kripto (mata wang kripto) yang ditubuhkan pada tahun 2018. Berpusat di Singapura, MEXC telah mencapai pertumbuhan pesat sejak penubuhannya. MEXC memberi penekanan yang kuat terhadap keselamatan dan pengalaman pengguna, dan telah mengamalkan protokol keselamatan canggih pada platform.

MEXC kini menyediakan perkhidmatan di lebih daripada 170 negara dan wilayah di seluruh dunia, dan menyokong perdagangan pelbagai mata wang kripto seperti Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), dan MX Token (MX).

Tentang SNPIT dan token asli SNPIT Token

SNPIT ialah perkhidmatan Snap to Earn yang baharu yang menyediakan pengalaman Game-Fi yang inovatif melalui penggunaan kamera telefon pintar. Dengan menggunakan ciri sejagat seperti itu, SNPIT berusaha untuk mewujudkan ekosistem untuk menjadikan Game-Fi lebih mudah diakses dan mudah untuk orang ramai menyertai.

Pengguna menggunakan NFT kamera untuk mengambil gambar dan memperoleh token unik yang dipanggil “SNPIT Token”. Dengan menggunakan token untuk meningkatkan prestasi kamera, pengguna dapat mengambil gambar berkualiti lebih tinggi dan memperoleh lebih banyak token. Gambar yang melebihi tahap kualiti tertentu boleh memasuki pertempuran, dan pengguna boleh memenangi “SNPIT Token” dengan memenangi pertempuran.

GALLUSYS bertujuan untuk mempercepat penerimaan secara besar-besaran Web3 melalui penyenaraian SNPIT Token di bursa kripto Gate.io dan MEXC,

Laman Web Rasmi:
X Rasmi (dahulunya Twitter):
Discord Rasmi:

GALLUSYS Ltd.
Nama Perdagangan: GALLUSYS Ltd.
Ibu Pejabat: Shinjuku-ku, Tokyo
Perwakilan: Toshiyuki Otsuka
Laman Web Korporat:
GALLUSYS adalah syarikat pembangunan aplikasi yang matlamatnya adalah untuk mencipta produk yang akan menjadi sebahagian daripada budaya. Ia telah melancarkan media sosial tanpa kata-kata Pictier secara global, dan terkenal dengan kepakarannya dalam membangunkan aplikasi menggunakan kamera telefon pintar.

Turingum K.K.
Nama Perdagangan: Turingum K.K.
Ibu Pejabat: Minato-ku, Tokyo
Perwakilan: Hiroki Tahara, Ryo Tanaka
Laman Web Korporat: https://turingum.com/
Turingum K.K. adalah firma perunding yang mengkhususkan diri dalam teknologi blok rantaian dan Web3. Ia mengendalikan perniagaan perancangan tokenomik dan pembangunan kontrak pintar dalam domain Web3 sebagai anak syarikat Kusim Ltd., yang disenaraikan di Pasaran Standard Bursa Saham Tokyo.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Untuk pertanyaan mengenai siaran akhbar ini:
GALLUSYS Ltd.
snpit@gallusys.com
Waktu Operasi: 9:00-18:00 (Hari Kerja)