Sistem Rekod Kesihatan Terkawal AI Narendran Kizhakkekalappurackel Sankaran Binsera mencipta Sejarah

Patient Dash Boad

CLOUD EHR & Radiology Information System

Houston, Texas 23 Oktober 2023  – Keberkesanan dan kegunaan teknologi AI adalah ketara dalam setiap sektor dan apabila berkaitan dengan sektor perubatan, Encik Narendran baru sahaja menambah sumbangan terbarunya kepada Sains dan Teknologi Perubatan dunia. Memperkenalkan Narendran Kizhakkekalappurackel Sankaran, orang yang mencipta sistem rekod kesihatan elektronik dan sistem maklumat radiologi yang dikuasakan AI terbesar dengan menggabungkan EHR dan RIS dalam satu platform. Di bawah platform semua-dalam-satu Binsera, syarikat telah menawarkan teknologi terkini untuk “Pelacak Data Pesakit”. Sistem ini sesuai untuk mana-mana jenis kemudahan, bermula dari amalan pemberi kesihatan tunggal hingga kumpulan hospital besar. Dengan aspek skalanya yang boleh diubah suai, organisasi penjagaan kesihatan berkembar juga boleh menggunakannya.

Penciptaan teknologi hebat terbaru ini oleh Narendran akan membawa perubahan besar dalam sektor perubatan dengan kecekapan dan kemampuannya. EHR pintar ini mengandungi semua data pentadbiran dan klinikal yang relevan untuk jagaan individu di bawah pemberi tertentu, termasuk demografi, nota progres, masalah, Carta, sejarah perubatan lampau, ubat-ubatan, data makmal, Farmasi, tanda vital, imunisasi, imej radiologi, dan laporan. Jadi, ia merupakan penyelesaian semua-dalam-satu yang tidak memerlukan sebarang integrasi pihak ketiga. Sistem berkuasakan AI terkini ini mampu meningkatkan produktiviti staf dalam pelbagai cara yang menjadikannya sesuai untuk hospital dan institusi perubatan yang lain. Sistem ini juga membenarkan penjejakan semua data secara dalam talian yang menyediakan peluang untuk memantau pesakit secara jarak jauh.

Pelacak Data Pesakit boleh membantu mengenal pasti dan mengekalkan rekod pesakit dengan penjejakan data lengkap, ia boleh mengurus dokumen klinikal dan nota, dan membantu dalam pemantauan dan penglibatan pesakit. Terdapat pilihan untuk penggunaan teks Automasi dan teks percakapan yang meningkatkan keseluruhan interaksi dan alir kerja dengan platform Pusat untuk maklumat. Pelacak berkuasakan AI oleh Binsera boleh mengurangkan kesilapan manusia secara besar dan meningkatkan kecekapan. Pilihan untuk pemindai kod QR, HIPAA-mematuhi, dan penyimpanan data awan membuat sistem ini alat yang boleh dipercayai untuk organisasi perubatan. Sektor perubatan sentiasa berkembang dengan teknologi terkini dan eksperimen, dan sistem berdasarkan AI ini adalah salah satu keajaiban.

Sejak wabak covid-19 bermula pada tahun 2020 Encik Narndran telah memahami keperluan dan keperluan segera sistem EHR berpusatkan pesakit di mana pesakit boleh menguruskan temujanji, melihat, Mencetak, atau berkongsi rekod perubatan mereka, menetapkan ingatan ikutan, amaran ubatan, Maklumat vital dan Carta, Tiada menyentuh kod QR untuk mengesahkan temujanji apabila mereka tiba di kemudahan, Mengurus semua maklumat peribadi, sosial dan perubatan termasuk keputusan makmal di papan pemuka pesakit. kami mula bekerja pada projek itu pada tahun 2020 tetapi ia mengambil lebih daripada 3 tahun untuk membangunkan perisian dan kami kini sepenuhnya dilengkapi dengan aplikasi web, aplikasi mudah alih asli dan aplikasi web progresif di mana sesiapa sahaja boleh memasang aplikasi pada sebarang peranti hanya dari pelayar dan tidak perlu pergi ke mana-mana kedai aplikasi dan kami telah membuatnya sangat mudah.

Encik Narendran telah membangunkan untuk menyelesaikan dua masalah utama pesakit

Pertama, individu adalah pengguna terus pertama. Individu tidak boleh mengurus dan menyimpan rekod perubatan berasaskan kertas dengan baik dan mudah hilang. Setiap kali mereka pergi ke hospital swasta atau hospital awam, dan membuat rujukan, ia sangat tidak selesa untuk membawa rekod perubatan lampau berasaskan kertas. Dengan menggunakan perisian pengurusan rekod perubatan elektronik kami, pesakit boleh memuat naik semua data kesihatan dan rekod perubatan lampau ke pusat data awan kami dengan mengambil gambar, pemindahan, input manual, dan kawalan penyuntingan dan juga boleh menghubungkan peranti perubatan untuk memuat naik data tekanan darah, dan kadar gula darah di rumah. Tidak kira di mana pesakit berada, pada bila-bila masa, asalkan mereka disambung ke Internet, mereka boleh dengan cepat menilai dan melayari rekod perubatan peribadi mereka. Platform pengurusan rekod perubatan elektronik ini juga mempunyai fungsi lengkap seperti analisis penyakit, ingatan ikutan, ingatan pemeriksaan kesihatan, ingatan vaksinasi untuk bayi dan kanak-kanak muda, pemantauan data tanda vital, bantuan pertama untuk warga emas, dan sebagainya. Kedua, doktor adalah pengguna tidak langsung yang signifikan kedua. Apabila pesakit pergi ke klinik swasta, hospital komuniti, atau hospital pemindahan, mereka boleh log masuk ke perisian mudah alih atau platform web dan menunjukkan rekod perubatan sejarah, sejarah perubatan, dan data pemeriksaan perubatan kepada doktor. Cara itu boleh meningkatkan kecekapan penulisan doktor, ketepatan diagnosis dan rawatan, dan ketepatan ubatan. Ia juga boleh mengelakkan ujian darah, ujian makmal, dan ujian ultrasonik berulang kali menjimatkan sumber perubatan, dan mengurangkan beban perbelanjaan perubatan pesakit.

Hospital mampu meningkatkan kualiti perkhidmatan dengan EHR/EMR pintar ini kerana ia dikenali dengan sepenuhnya memantau aktiviti pesakit secara automatik dan laporan kualiti. Memberdayakan organisasi perubatan, penyelesaian berkuasakan AI ini juga boleh membantu mengurus permintaan meningkat dalam sektor perubatan. Bermula dari pesakit hingga kerja Pakar Perubatan, Jururawat, Farmasi, Makmal, dan Radiologi; platform semua-dalam-satu ini disyorkan untuk semua jenis organisasi. EHR pintar juga boleh membantu meningkatkan kepuasan pesakit sementara mengurangkan masa menunggu pesakit. Ia boleh menghapuskan beban staf dengan meningkatkan produktiviti dan kualiti kerja. Ia juga boleh membantu menangkap semula pendapatan. Sistem ini boleh menjana ingatan temujanji automatik supaya tiada individu melepasi temujanji. Sistem itu juga membantu mengurangkan faktor risiko secara signifikan dengan mempercepatkan dos pesakit. Ia mengotomatkan tugas pentadbiran pra-lawatan supaya setiap individu boleh mendapat hasil maksimum dengan input minimum, menjadikan proses keseluruhannya lebih cekap dan teratur melalui portal bersama yang disinkronkan dengan keseluruhan tenaga kerja serta pesakit.

EHR Pintar oleh Binsera terdiri daripada reka bentuk berpusatkan pesakit yang mengintegrasikan operasi 100% tanpa kertas ke hospital dan organisasi perubatan yang lain. Jadi, sementara meningkatkan kecekapan; ia juga membuka jalan untuk alam sekitar hijau dengan sisa dan keperluan untuk kertas yang berasal dari pokok. Melaksanakan reka bentuk hijau dan mampan di pasaran, teknologi berkuasakan AI terkini ini adalah landasan pelancaran untuk sektor perubatan hijau. EHR juga membantu menyekat data secara segera pada inputnya kerana keseluruhan sistem berdasarkan pengkomputeran awan. Oleh itu, tiada ruang untuk kehilangan data dan semua jejak direkod untuk penggunaan masa depan. Oleh itu, sistem boleh juga digunakan untuk siasatan dan tujuan lain; menjadikannya alat pelbagai industri.

EHR juga disokong 24/7/365 hidup dan panggilan sokongan yang meningkatkan kepuasan pesakit atau pelanggan. Penerimaan intake automatik memastikan tiada individu menunggu proses dan mendapat slot terdedah berdasarkan jadual. Ia membantu meningkatkan pengambilan dan kecekapan sementara meningkatkan kerjasama pasukan dan perkongsian maklumat. Teknologi didorong AI ini mampu memesatkan keputusan ujian makmal sementara mengawal kos ujian. Bersama Sistem Maklumat Radiologi Bersepadu; teknologi terkini ini boleh membantu memaksimakan peluang pendapatan dengan paip berjaya ke hadapan. Ia menjamin penjagaan pesakit kualiti tertinggi sementara menjimatkan masa dan wang. Walau bagaimanapun, mengintegrasikan mana-mana sistem awan besar memerlukan masa yang mencukupi dan latihan untuk terbiasa. Dengan mempertimbangkan keperluan pengguna, Binsera menyediakan sokongan teknikal 24/7, latihan kakitangan tapak, dan pemindahan data percuma untuk menawarkan panduan lengkap dalam proses tersebut.

Jelas, sistem EHR pintar ini datang dengan fungsi manfaat yang banyak yang menjadikannya pilihan boleh dipercayai dan mampu bagi setiap hospital dan institusi perubatan. Sesuai untuk semua jenis perniagaan penjagaan kesihatan, platform semua-dalam-satu ini juga serasi dengan semua jenis peranti kerana terdapat aplikasi mudah alih asli dan aplikasi web. Oleh itu, data pesakit boleh dilacak dan dipantau pada bila-bila masa dan dari mana-mana. Sistem EHR didorong AI juga terbuka kepada pilihan penyesuaian, yang bermakna setiap perniagaan penjagaan kesihatan boleh mempunyai sistem individu bersepadu berdasarkan keperluan perniagaan dan keutamaan mereka. Syarikat memastikan untuk melalui perundingan lengkap sebelum memulakan. Sistem semua-dalam-satu boleh memasukkan idea pelanggan kerana terdapat banyak ruang untuk kreativiti dan inovasi.

Binsera adalah salah satu nama terkemuka dalam bidang teknologi pintar yang membawa perubahan besar dalam sektor teknologi. Alat dan penemuan teknologi maju mereka boleh membawa masa depan ke sini. Kerana kehebatan alat dan penemuan teknologi mereka, Binsera mampu membawa masa depan ke sini. Oleh kerana alat dan penemuan teknologi maju mereka, Binsera boleh membawa perubahan besar dalam sektor teknologi.